Search

Τέλος από την Βιστωνίδα Κοπτερού λόγω εκλογών ο Μουμίν Οντέρ! Αναλαμβάνει ο Περτσάς!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βιστωνίδας Κοπτερού αποτελεί ο Μουμίν Οντέρ (αριστερά)!

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Βιστωνίδα πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης και μάλιστα χωρίς ήττα, αποχαιρέτησε την ομάδα του Κοπτερού, καθώς βρίσκεται πλέον σε τροχιά προετοιμασίας για τις επερχόμενες εκλογές, έχοντας ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος στον Δήμο Ιάσμου!

Ωστόσο στο Κοπτερό που έχουν ως ελάχιστο στόχο της σεζόν την είσοδο στα play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης, δρώντας αστραπιαία βρήκαν και συμφώνησαν με τον αντικαταστάτη του Μουμίν Οντέρ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Παναγιώτη Περτσά (δεξιά), με τον πρώην παίκτη μεταξύ πολλών άλλων και της Δόξας Προσκυνητών, να αναλαμβάνει προπονητής της Βιστωνίδας για την συνέχεια, αφού εδώ και λίγο καιρό είχε λύσει την συνεργασία του με τον Πανθρακικό.

Υπενθυμίζουμε πως το τέλος του έτους θα βρει την Βιστωνίδα Κοπτερού στους 16 βαθμούς και στην 7η θέση της βαθμολογίας και το μόνο που μένει να φανεί, είναι το αν η ομάδα του Παναγιώτη Περτσά πλέον, θα καταφέρει να τερματίσει εντός της πρώτης εξάδας και στην συνέχεια να διεκδικήσει ένα ακόμα καλύτερο πλασάρισμα.

Share it