Search

Κόντρα στα… φαντάσματα του «Ντα Λουζ»

Πάνω που μίλησα για σερί, ήρθε «σφαλιάρα» και μάλιστα δυνατή, με το χθεσινό 0/4. Η Μπέτις απέτυχε να επικρατήσει της ανύπαρκτης εκτός έδρας Έιμπαρ, η Εσπανιόλ ακόμα χάνει ευκαιρίες απέναντι στην Ατλέτικο που έκανε καθυστερήσεις να γλιτώσει, η Πορτιμονένσε το έβαλε αργά και στο Άβες – Μποαβίστα μόνο ελέφαντας δεν μπήκε στο γήπεδο.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος στο Foxbet.

Όλα τα άλλα έγιναν. Σε εύκολο σουτ ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια και κάνει πέναλτι από το πουθενά με το σκορ στο 0-1 και στη συνέχεια μένει με δέκα για κόκκινη στο κέντρο(!), έπειτα από μια λάθος πάσα και ένα τάκλιν. Το Σάββατο αυτό θα το θυμάμαι για καιρό. Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Στην Πορτογαλία φαίνεται πως είναι το… ζουμί σήμερα. Στο ματς της Μπενφίκα με την Μπράγκα, το σετ αδικεί ξεκάθαρα τους φιλοξενούμενους, που έχουν υποστεί μόλις μια ήττα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή από την Πόρτο στο 88΄ εκτός έδρας, σε ένα ματς που άξιζαν περισσότερα. Η ομάδα του Φερέιρα φέτος είναι πολύ σταθερή και δεν είναι τυχαίο που μιλάνε στο εσωτερικό της ακόμα και για πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξει χαρακτήρα όμως σε τέτοια παιχνίδια, αλλιώς τίτλος δεν έρχεται. Στο «Ντα Λουζ» υπάρχει μια… στοιχειωμένη παράδοση, που λέει ότι έχει κερδίσει μια φορά, το μακρινό 1954! Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο για την Μπράγκα, αλλά αν ήρθε η ώρα να το αλλάξει, είναι η κατάλληλη στιγμή. Η Μπενφίκα κερδίζει με το ζόρι, δεν παίζει καλά και έχει πολλά θέματα. Είχε εύκολο πρόγραμμα και ήρθαν οι τέσσερις σερί νίκες. Θα πάω κόντρα στα… φαντάσματα και θα παίξω Χ2 στο 2.22.

Ένα ματς που προσφέρεται για γκολ, είναι αυτό ανάμεσα στην Γκιμαράες και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά τα «λιοντάρια» που σκορπούν τον τρόμο στο πέρασμα τους. Ο Κάιζερ έχει αλλάξει για τα καλά την Σπόρτινγκ και μετράει 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με μεγάλα σκορ, καθώς στα εφτά τελευταία σκοράρει από 2 γκολ και πάνω. Έχει κρατήσει όμως μια φορά απαραβίαστη την εστία της, αλλά δεν την νοιάζει γιατί βάζει πολλά μπροστά. Κόντρα στην Γκιμαράες δεν θα είναι εύκολο το ματς πάντως, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στα έντεκα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί να ακολουθήσει σε ρυθμό πάντως η «Γκίμα» και για αυτό θα πάω στο g/g & over 2.5. Μια ματιά στα τελευταία σκορ, ειδικά της Σπόρτινγκ θα σας πείσει. Θα ρισκάρω και στο g/g ημίχρονο.

Είχα σημειώσει το g/g & over 2.5 και στο Πόρτο – Ρίο Άβε, αλλά χθες ο προπονητής των φιλοξενούμενων έφυγε για την Ρέντινγκ. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν. Πάει για πολλά λογικά πάντως και αυτό.

Στην Ισπανία, η Λεγκανές τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και στην πανίσχυρη έδρα της υποδέχεται σήμερα τη Σεβίλλη. Μπορεί να της βάλει δύσκολα, όπως έκανε σε όλους τους μεγάλους, καθώς στηρίζει πολλά στη δυναμική που βγάζει μπροστά στο κοινό της (3Ν-3Ι-1Η ο απολογισμός της). Επίσης οι φιλοξενούμενοι πάνε με σημαντικότατες απουσίες στο ματς αυτό, καθώς θα λείψει ο «εγκέφαλος» Μπανέγα από τα χαφ που φτιάχνει όλο το παιχνίδι τους, ενώ εκτός είναι και ο πολύτιμος χαφ Σαράμπια, που κάνει τρομερή σεζόν μέχρι τώρα. Θα στερηθεί δηλαδή η Σεβίλλη της τους δύο πιο δημιουργικούς παίκτες της. 1 DNB η επιλογή, με σεβασμό στο «Μπουταρκέ».

Διαβάστε τα πάντα εδώ για τα φρουτακια.

Share it