Έπαιξαν ποδόσφαιρο και πρόσφεραν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης!

Το τμήμα ποδοσφαίρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε το Σάββατο 22/12/2018 στο γήπεδο “Κώστας Χριστοφορίδης” (πρώην ΜΑΡΑΚΑΝΑ), ένα ξεχωριστό τουρνουά με σκοπό να συνεισφέρει στο έργο του παιδικού χωριού SOS Θράκης. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Κ20 Εθνικού, ΕΠΣ Έβρου, ΑΟ Καππαδοκών & Ορέστης Ορεστιάδας.

Πλήθος αγαθών προσφέρθηκαν από τους γονείς της ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ και των άλλων ομάδων και επιδόθηκαν στο παιδικό χωριό SOS Θράκης. Οι παρευρισκόμενοι, παράλληλα ανταποκριθήκαν και στον κουμπαρά αγάπης του παιδικού χωριού. Οι άνθρωποι του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου είχαν την χαρά να διασκεδάσουν, βλέποντας ή παίζοντας ποδόσφαιρο, μετατρέποντας παράλληλα τους εαυτούς τους σε αρωγούς υψηλής κοινωνικής ευθύνης .

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τις ομάδες που υποστήριξαν την εκδήλωση, την διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου για την παρουσία της μεικτής της ομάδας, για τη μέριμνα της διαιτησίας στα παιχνίδια του τουρνουά και την προσφορά αγαθών, τους γονείς της ακαδημίας για την υποστήριξη και την ιδιαίτερη ευαισθησία τους και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Share it