Search

Photos: Αποχαιρέτησαν το 2018 με νίκη επί του ΠΑΣ οι Παίδες της Ξάνθης!

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2018 οι Παίδες της Ξάνθης, που επικράτησαν στο Αθλητικό κέντρο  των Πηγαδίων του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-15,  φτάνοντας στην 5η φετινή της επιτυχία και την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν μάλιστα και την μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους όταν στο 19′ ο Τσέλιος ανετράπη απο τον Καραγιαννίδη κερδίζοντας το πέναλτι, με τον  ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση βλέπωντας ωστόσο τον Θανάση Χατζή να έχει εξαιρετική αντίδραση μπλοκάροντας την εκτέλεση του.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μπήκαν με αποφασιστικότητα καταφέρνοντας στο 50′ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά απο ωραία συνεργασία Πατήρα και Μετεντζίδη, ο δεύτερος βρήκε όμορφα τον Ανθουλάκη που κατέβασε όμορφα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 59′ ο Ανθουλάκης έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως το τελείωμα του σταμάτησε απο τον Βρακά και εν συνεχεία το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77′ μετά απο διώξιμο του Εμρε Γιουρούκ ο Μετεντζίδης βρήκε εξαιρετικά τον Ιωσηφίδη που αφού άδειασε με όμορφο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο βρήκε σε θέση τετ-α-τετ τον Πατήρα που με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” τη νίκη της Κ15 της Ξάνθης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 17 βαθμούς και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση που οδηγεί στη νεοσύστατη διαδικασία του Final 4 στο Παιδικό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και  Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Δημητριάδης, Μαρκοσιάν, Γιουρούκ, Καραγιαννίδης (60′ Τυριάκης),  Μετεντζίδης, Παροτσίδης (79′ Τσάκαλος), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας (79′ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βρακάς, Αδαμίδης, Ναούμης(79′ Αντωνόπουλος), Σκαργιώτης, Μήτσης(65′ Χρήστου), Λεοντίδης, Τσέλιος(79′ Τσιγαράς), Ζαρκάλης, Σάλο Ασίμ(58′ Αθανασίου), Φερεντίνος, Σιώζος(69′ Τζοβάρας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it