Search

Με σπάνιο Fairplay του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στο ματς με τον Ορφέα Στρύμης ολοκληρώθηκε το 2018 στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με ένα σπάνιο Fairplay στον αγώνα μεταξύ του Ορφέα Στρύμης και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για το 2018 στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της 12ης και τελευταίας αγωνιστικής για το 2018, οι φιλοξενούμενοι στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Παγώνη, σε ένα τέρμα όμως στο οποίο ο κόουτς του Ορφέα Στρύμης Νίκος Κυνηγόπουλος, όσο και άλλοι άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν παράπονα από τους γαλανόλευκους, καθώς υπήρχε πεσμένος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι στην συνέχεια κατόπιν εντολής του προπονητή του Μέγα, Νίκου Μπαχαρίδη, οι παίκτες του πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό Fairplay, αφήνοντας τους παίκτες της Στρύμης και συγκεκριμένα τον Χατζηγεωργίου, να σκοράρει για το 1-1 ένα λεπτό αργότερα.

Μάλιστα ο Νίκος Κυνηγόπουλος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Μέγα για αυτή τους την ενέργεια, λέγοντας:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή (και μόνο) του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για την τήρηση του fair play στο γκολ ισοφάρισης της ομάδος μου. Τέτοιες πράξεις τιμούν τους ίδιους, αλλά και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε εντός των αγωνιστικών χώρων. Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, που “πάλεψαν” μέχρι τέλους! Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!”

Share it