Search

Προπονητής και παίκτες της Α.Ε.Κομοτηνής μιλούν στο SA πριν το μεγάλο ντέρμπι με Εθνικό! (VIDEO)

Ένα μεγάλο παιχνίδι για την περιοχή της Θράκης και ειδικότερα για την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη πλησιάζει. Ένα τοπικό ντέρμπι προ των πυλών, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να καίγονται για βαθμούς!

Μία αθλητική αναμέτρηση που προσφέρει αίγλη στην περιοχή της Θράκης, που απολαμβάνει δύο ομάδες στη Volleyleague. Οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης αρκετές.

Καταρχάς, οι πολλοί Αλεξανδρουπολίτες που έχουν εποικίσει στην Κομοτηνή φέτος. Η αλεξανδρουπολίτικη παροικία στην Κομοτηνή έχει μεγαλώσει κι’ άλλο με τα αδέρφια Δαλακούρα και τον Καβαρατζή, που προστέθηκαν στους Αρχοντούδη, Ανδρεάδη, Μπουφίδη. Αν προσθέσουμε και τον Χριστόφα που πέρσι αγωνιζόταν στον Εθνικό, αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μία ολόκληρη ομάδα με παρελθόν στον Εθνικό ή καταγωγή απ’ την Αλεξανδρούπολη ή και τα δύο μαζί.

Το ίδιο ισχύει και για το προπονητιτκό τιμ, τον κόουτς Ηλία Κρεούζη και τους Τάσο Σαραντίδη, Γιάννη Καραπιπέρη και τον Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο.

Ένας επιπλέον λόγος που το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο είναι πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται “πάση θυσία” βαθμούς. Η Α.Ε.Κομοτηνής είναι στη 10η θέση με 5 και ο Εθνικός στην 8η με 7. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων αποφεύγουν να κλείσουν το ημερολογιακό έτος στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ενδεχόμενη νίκη των φιλοξενούμένων τους δίνει βαθμολογικό αέρα έναντι του αντιπάλου τους.

Για τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι μεταξύ Α.Ε.Κομοτηνής και Εθνικού Αλεξ/πολης -και άλλα πολλά ενδαιφέροντα- μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Κρεούζη και τους Ανέστη Δαλακούρα και Γιάννη Καβαρατζή.

https://www.youtube.com/watch?v=VJHRJEdniKI&feature=youtu.be

 

Share it