Search

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και οι πιθανοί αντίπαλοι της Ξάνθης!

Με τρεις ομάδες της Super League να μένουν εκτός θεσμού και την Ξάνθη να προκρίνεται ως δεύτερη, ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων και βγήκαν οι 16 ομάδες που θα μπούν στην κληρωτίδα της Παρασκευής για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα μπουν συνολικά 16 ομάδες απο της οποίες 13 της Super League και 3 της Football League. Με το έργο της Ξάνθης να αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο μια και στους πιθανούς αντιπάλους της βρίσκονται οι πέντε πρωτοπόροι της Super League αλλά και ομάδες όπως οι Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης που βρίσκονται κοντά στην Ξάνθη στην βαθμολογία και δείχνουν να είναι οι ποιο βατές που μπορεί να τύχουν στον ΑΟΞ, μια και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να κληρωθεί με την Ξάνθη καθώς ήταν στον ίδιο όμιλο.

Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Στην εν λόγω Φάση εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 12 του Κ.Α.Π. Οι οχτώ (8) νικήτριες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη Φάση.

Αναλυτικά στην κλήρωση θα μετέχουν οι:

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Ατρόμητος

ΑΕΚ

Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ

Πανιώνιος

ΔΕΥΤΕΡΟΙ

ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία

ΑΟΧ/Κισσαμικός

Εργοτέλης

Παναχαϊκή

Απόλλων Σμύρνης

ΑΟ Ξάνθη

Λάρισα

Share it