Search

Αποκλεισμός έκπληξη του Άρη απο τον Εργοτέλη! Οι δηλώσεις του Σιώπη για την ντροπιαστική ήττα στην Κρήτη

Κάζο άνευ προηγουμένου για τον Άρη! Τι κι αν έπαιζε για δυο αποτελέσματα, τι κι αν έπαιζε με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, γνώρισε μία ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Μοναδικός διασωθείς ο πρώην χαφ του Πανθρακικού, Νικολά Ντιγκινί αλλά και ο Μανώλης Σιώης που μπήκε αλλαγή και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 41΄. Μετά από φοβερή κούρσα και συρτή σέντρα του Έφορντ, ο Τσέλιος έκανε πλασέ, που απέκρουσε ο Καντιμοίρης, αλλά στο ριμπάουντ με νέο πλασέ ο Μπουρσέλης έκανε το 1-0 βάζοντας τον Εργοτέλη σε θέση οδηγού. Στο 50′ ο Έφορντ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιατρούδη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τρία λεπτά μετά ο Έφορντ από δημιουργός έγινε σκόρερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 Παρά το σοκ, ο Άρης δεν τα παράτησε και μείωσε σε 3-2 με τα δυο γκολ του Ντιγκινί (57΄, 73΄), όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Μανώλης Σιώπης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, μετά την τραγική απόδοση και την ήττα από τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ντροπή για τους εαυτούς μας αλλά και για έναν σύλλογο όπως ο Άρης. Είχαμε σαν στόχο να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, να κοιτάξουμε μέχρι και τον τελικό και είμαστε εκτός. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος, είναι λογικό αυτό. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων γιατί υπάρχουν. Θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στις λεπτομέρειες. Τώρα θα πρέπει να προβληματιστούμε και να δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής», είπε αρχικά και κατέληξε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής. Μας χτύπησαν στην κόντρα κι εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Από δικά μας λάθη μπήκαν τα γκολ… απαράδεκτοι».

Share it