Search

Ώρα πρόκρισης για ΑΟΞ, γράφει ιστορία ο Άρης ΑΒάτου!

Σε δύο μέτωπα κινείται το Ξανθιώτικο ενδιαφέρον στα παιχνίδια με τα οποία πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΑΟΞ στις 15:00 να αγωνίζεται στον Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη με φόντο την πρόκριση στους “16” ενώ την ίδια ώρα ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του.

Τα πράγματα για τον ΑΟΞ είναι απλά και ξεκάθαρα κερδίζει στον Βόλο τη Νίκη που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και εξασφαλίζει δεδομένα την πρόκριση της στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, που μάλιστα αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει ο ΟΦΗ στην Κρήτη εξασφαλίζει και την πρώτη θέση του ομίλου. Ειδάλλως σε περίπτωση νίκης των Κρητικών η ομάδα της Θράκης θέλει πολλά γκολ για να πάρει αυτή την πρώτη θέση, μια και ο ΟΦΗ έχει 3-0 ενώ η Ξάνθη 1-0 απο της νίκες τους την περασμένη αγωνιστική πράγμα που σημαίνει οτι ο ΑΟΞ θέλει αρχικά δύο γκολ για να ισοφαρίσει στα τέρμα τους Κρητικούς και εν συνεχεία να σκοράρει ένα παραπάνω απ’ όσα βάλει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Απο την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μαραντά είναι μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της υποδεχόμενοι τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ, που ετοιμάζεται να ζήσει ξανά τα μεγαλεία του παρελθόντος, σε ένα ματς γιορτή για τον σύλλογο της Ξάνθης. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής,  Βασίλης Τοροσίδης.

Να τονίσουμε πως απο το πρωί έχουν στηθεί δίπλα στην Κεντρική θύρα(1) του γηπέδου εκδοτήρια για τον κόσμου που θέλει μέχρι και την τελευταία στιγμή να προμηθευτεί εισιτήρια. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει μόλις 5 ευρώ!

 

Share it