Search

Σκιά του καλού της εαυτού η Ξάνθη, έχασε και απ’ τη Νίκη Βόλου!

Τη δεύτερη θέση στον όμιλό της κατέλαβε η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αφού ηττήθηκε απ’ τη Νίκη στον Βόλο με 1-0. Δύσκολο το έργο της στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα κράμα βασικων και αναπληρωματικών επέλεξε -όπως ήταν εύλογο- ο Μίλαν Ράσταβατς για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στη Νίκη Βόλου. Η Ξάνθη σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν κακή και γνώρισε την ήττα απ’ την θεσσαλική σ’ ένα παιχνίδι που από νωρίς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς απ’ το 15′ ο ΟΦΗ είχε “καθαρίσει” την πρώτη θέση.

Η Ξάνθη απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με τον Καντά, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες καλές στιγμές και χαρακτηριστικό είναι πως η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Μέτσι έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι είκοσι λεπτά αργότερα πάντως βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως από προφανή θέση οφσάιντ, με την παράβαση να μην υποδεικνύεται. Ο Τζιόρας στο 72 “νίκησε” τον Ζίβκοβιτς, με τη Νίκη να έχει την ευκαιρία λίγο μετά να κάνει το 2-0, αλλά ο Βουκαμάνοβιτς δεν πλάσαρε σωστά. Η Ξάνθη είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Οκάν, αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Αποστολίδη στο 78′.

Δεύτερη θέση λοιπόν για την Ξάνθη και αναμένεται πλέον μία δύσκολη κλήρωση στη συνέχεια του θεσμού.

Τελευταία παιχνίδι για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς με τον Άρη στα Πηγάδια, στο οποίο η Ξάνθη θα επιδιώξει να αποχαιρετήσει με νίκη το 2018.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Μέτσε, Ρόβας, Κέρι, Ταβάρες, Δωματάς, Τζιόρας

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Μελιόπουλος, Μελισσόπουλος, Καντά (62′ Οκάν), Κίκε, Κάστρο.

Share it