Search

Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 26 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με πεντάρες έκλεισαν την χρονιά Ίασμος, Σιδηροχώρι, Πανθρακικός και Ξυλαγανή, με την τελευταία να πραγματοποιεί την έκπληξη υης αγωνιστικής. Τρίποντο για το Κοπτερό, ισοπαλία στις Σάπες.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

ΑΠΣ Πανθρακικός-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 5-0

Νικηφόρα έκλεισε την χρονιά ο Πανθρακικός πυο επιβλήθηκε με 5-0 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Γρατινής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-5

Με εμφατική νίκη επί της Δόξας Γρατινής με 0-5 έκλεισε την χρονιά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ο Κεφαλούκος στο 4′ άνοιξε το σκορ, στο 21′ από την άσπρη βούλα και στο 74′ ο Βάσκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, στο 76′ ο Λεφής πέτυχε το 0-4 και στο 85′ ο Λάσκαρης έγραψε το τελικό 0-5.

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Στα αγωνιστικά, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μπόζης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 85′ ο Ανδρίκου με πέναλτι σημείωσε το τελικό 1-1.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Προσκυνητών 1-0

Επέστρεψε στις νίκες η Βιστωνίδα Κοπτερού η οποία με το “αγαπημένο” της 1-0 επικράτησε της Δόξας Προσκυνητών. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ραμαδάν Σεβέν.

Ορφέας Στρύμης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-5

Με πεντάρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά το 1-5 επί του Ορφέα Στρύμης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33′ με τον Παγώνη και η Στρύμη ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Χατζηγεωργίου. Στο 48′ ο Γιαννακιτσίδης έκανε το 1-2, στο 51′ ο Κάρδαρης το 1-3, στο 74′ ήταν η σειρά του Αντωνιάδη να σκοράρει για το 1-4, ενώ στο 80′ και πάλι ο Παγώνης έγραψε το τελικό 1-5.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Ξυλαγανής 2-5

Με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε την χρονιά ο Ορφέας Ξυλαγανής ο οποίος έφυγε το διπλό από τους Υφανταί επικρατώντας με 2-5 της Αναγέννησης Παγουρίων. Στο 8′ ο Τζελέπης άνοιξε το σκορ για το 0-1, στο 22′ ο Κεφής ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, όμως στο 32′ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ξυλαγανή. Στο 65′ και το 70′ ο Σαμιώης σκόραρε δις για το 1-4, στο 74′ ο Χατζίδης έκανε το 1-5 και στο 86′ ο Κωνσταντής μείωσε στο τελικό 2-5.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it