Search

Ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού για Ξενιτίδη στο…σπίτι του!(+pics)

Το ιδανικό παιχνίδι για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ξενιτίδης, επέλεξε ο Πέδρο Μάρτιντς που έδωσε φανέλα βασικού στον 19χρονο χαφ μέσα στο…σπίτι του!

Το ματς με τον Άρη Αβάτου ήταν το πλέον ενδεδειγμένο για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο 19χρονος(4/9/1999)ξανθιώτης χαφ, μπροστά στο κοινό του τόπου καταγωγής του. Έτσι και συνέβη ο Γιώργος Ξενιτίδης πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την ξανθιώτικη ομάδα στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον ξανθιώτη χαφ να είναι  απο τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν.

Ο Ξενιτίδης ξεδίπλωσε στο κοινό της Ξάνθης, αλλά και στους φίλους του Ολυμπιακού που είδαν το ματς απο την τηλεόραση το πλούσιο ταλέντο του, δικαιολογώντας επάξια το παρατσούκλι που του έβγαλαν στην Ακαδημία, με το “μηχανάκι” του Ολυμπιακού να κάνει εξαιρετικό ματς κερδίζοντας στο φινάλε και το μπράβο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ενώ πέρα απο τα τρεξίματα έδωσε πολλά στην ομάδα του και ως “εγκέφαλος’ στον χώρο του κέντρο με πολλές σωστές μεταβιβάσεις δίνοντας παράλληλα ηρεμία στην ομάδα του.

Το ζεστό χειροκρότημα  που έλαβε από όλο το γήπεδο ο Ξενιτίδης στο 91′ όταν έγινε αλλαγή για να πάρει το βάπτισμα του πυρός και ο Πέιος, ήταν το επιστέγασμα μιας ονειρικής πρώτης εμφάνισης για τον Ξανθιώτη χαφ που σίγουρα θα την θυμάται για πολλά χρόνια.

Δεν θα μπορούσε στο τέλος φυσικά να λείπει και η φωτογραφία που έβγαλε αποκλειστικά το Sportsaddict του Ξανθιώτη χαφ με την οικογένεια του αλλά και την έτερη “οικογένεια” του αυτή της Βιστωνίδας απο την οποία αναδείχτηκε

Share it