Search

Τέταρτη αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης! Αποχώρησε απο την Διομήδεια ο Γιάννης Λεοντίδης

Μετά τους ΑΕΞ, Εράσμιο, Σέλινο και ο Απόλλων Διομηδείας προχώρησε λίγο πριν φύγει το 2018 σε αλλαγή προπονητή, με τον Γιάννη Λεοντίδη να μην συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας.

Μια απόφαση που αν μη τι άλλο αποτέλεσε έκπληξη, και ο Λεοντίδης είναι στον πάγκο  της ομάδας αυτή την τετραετία απο την επιστροφή του συλλόγου στο τοπικό καθοδηγώντας την σε Γ’ Β’ και για 12 αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία. Ωστόσο μετά την ήττα με ανατροπή απο τον Απόλλων Ξάνθης, η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει ο Γιάννης Λεοντίδης στο τιμόνι της ομάδας.

Πλέον στον σύλλογο θα υπάρχει συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τετάρτης οπού θα γίνει γνωστό το νέο τεχνικό τιμ, το πρώτο φαβορί για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής, αλλά και κουβέντα για την συνέχεια της ομάδας. Μια πρωτότυπη κίνηση που όμως δείχνει την πρόθεση  των ιθυνόντων του συλλόγου η απόφαση για μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λεοντίδη να μην επηρεάσει το οικογενειακό κλίμα του ιστορικού συλλόγου.

Share it