Search

Πρωταθλητής χειμώνα ο Αετός Μίσχου που έφυγε με το διπλό από το Αγιοχώρι!

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε στην Β’ ΕΠΣ Θράκης ο Αετός Μίσχου, ο οποίος έφυγε με το διπλό από το Αγιοχώρι και σε συνδυασμό με την ήττα του Πολυάνθου από τον Ηρακλή Σαπών, βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Αετός ολοκλήρωσε την χρονιά με μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία, όντας 3η στην βαθμολογία και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν το Αγιοχώρι  θα καταφέρει να διτηρηθεί σε παρόμοια επίπεδα και να διεκδικήσει ίσως ακόμα και την άνοδο. Η ομάδα του Μίσχου λοιπόν, μετά και από αυτό το νικηφόρο πέρασμα, αύξησε την διαφορά της και από την τρίτη θέση και όπως προαναφέρθηκε φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, της ανόδου και της επιστροφής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, που τόσο πολύ επιθυμούν στις τάξεις του συλλόγου.

Στα καθαραά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν από σέντρα του Εσδάτ Γιασάρ, οι αμυντικοί του Αγιοχωρίου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, με αυτογκόλ να γίνει το 0-1. Το τελικό 0-2 για τον Αετό Μίσχου πέτυχε ο Γεωργουσόπουλος με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Μπαλάφα και Κελεσίδη.

Share it