Search

Ολοκληρώθηκε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΦΘΑ με τιμώμενο πρόσωπο τον Μιχαλεντζάκη (photos)

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε το «5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το φεστιβάλ στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και διοργανωτικά χάρη στην προσπάθεια 90 και πλέον εθελοντών μελών του συλλόγου, γονέων και φυσικά των αθλητών της προαγωνιστικής και της αγωνιστικής ομάδας .

Μια τέτοια διοργάνωση σε όγκο αθλητών και δρώμενων όσο και σε ποιότητα εκτέλεσης δεν μπορεί να υπάρξει αν σε ένα όμιλο δεν υπάρχει βάθος ανθρώπων που έχουν το μεράκι και τη θέληση να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 328 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών. Οι θεατές, στις κατάμεστες κερκίδες του κολυμβητηρίου, χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Τιμώμενο πρόσωπο του «5ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών» ήταν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμεΑ Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης , που βραβεύτηκε από την Πρόεδρο του ομίλου και μέλος της Κ.Ο.Ε. Χριστίνα Ρουσσίδου για τη συνολική συνεισφορά του στον ΟΦΘΑ και στο άθλημα της κολύμβησης.

Οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του ΟΦΘΑ:

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Σταυρούλα Παπαδάκου τον Αργύρη Τυλιγάδα την Ευστρατία Στεργίου προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας για την άψογη παρουσία του τμήματος των ακαδημιών, αλλά και την Χρυσάνθη Τυλιγαδά , Μαρία Μιχαλεντζάκη, Γιώτα Αθανασίου , Τάσο Καλλιτσάρη και Γιώργο Τυλιγαδά που με την συμμετοχή τους αλλά και την εμπειρία τους μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι .
Να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Α.Σ. ΑμεΑ Κότινο, Ν .Ε. Ροδόπης , Ο.Θ.Α. Καβάλας , Νηρέα Ορεστιάδος ,Πρωτέα Ορεστιάδος , Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης, και υποσχόμαστε ότι το 6ο Φεστιβάλ θα είναι ακόμη καλύτερο με μεγαλύτερες εκπλήξεις…

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους υγεία και καλή Χρονιά .
Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ

Δείτε φωτογραφίες:

Share it