Search

Ντεμπούτο ΄με την φανέλα του Ηρόδοτου κόντρα στον Πανιώνιο για τον Απόστολο Τσιλιγγίρη!(+video)

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σημερινή(18/12) ημέρα για τον 18χρονο Ξανθιώτη τερματοφύλακα, Απόστολο Τσιλιγγίρη που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Ηρόδοτου και μάλιστα σε αγώνα Κυπέλλου με τον  Πανιώνιο.

Ποιο συγκεκριμένα και ενώ το ρολόι έδειχνε το 58′ ο προπονητής του Ηρόδοτου, Αρμάντο Φουτσίνι και ενώ η ομάδα του έχανε με 1-0 αποφάσισε να ρίξει στα βαθιά τον ταλαντούχο ξανθιώτη κίπερ, περνώντας τον στην θέση του Κασμερίδη για να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστή.

Ο πρώην τερματοφύλακα του Ορφέα Ξάνθης, ήταν εξαιρετικός έχοντας 1-2 πολύ καλές στιγμές ενώ στο 77′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντουρμισάι να νικά τον Τσιλιγγίρη για το 2-0, σε μια φάση πάντως που ο ξανθιώτης κίπερ έπεσε σωστά και λίγο έλειψε να αποσοβήσει το γκολ.

Για την ιστορία στο τελευταίο ματς του Ηρόδοτου στο Κύπελλο  ο Δαμιανάκης στο 81′ μείωσε στο τελικό 1-2, με τον Πανιώνιο να περνά στην επόμενη φάση έχοντας το 3/3 ως πρώτος του ομίλου, ενώ η ομάδα της Αλικαρνασσού αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση

https://www.youtube.com/watch?v=ne8kdaFJ4FI

Share it