Search

Photos: Με νίκη επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων έκλεισε το 2018 ο Πανθρακικός!

Με νίκη 5-0 επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ολοκλήρωσε το 2018 ο Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν πιο εύκολα από όσο περίμεναν σε αυτήν την ευρεία νίκη. Από την άλλη ο Σπάρτακος δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι ανάλογο με το ματς του πρώτου γύρου, δεν έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει με ήττα τις υποχρεώσεις του για το φετινό έτος.

Στο 3′ το σουτ του Ξενάκη μπλόκαρε ο Παπαδογιωργάκης, ενώ στο 11′ το σουτ του Σαμαρά δεν βρήκε στόχο. Στο 17′ στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων το σουτ του Κόγιου πέρασε άουτ και στο 20′ το σουτ του Δερμιτζάκη απόκρουσε ο Παπαδογιωργάκης.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το πλασέ του Γρίβα μετά το γύρισμα του Τσαγκαλίδη, με τον τελευταίο να κερδίζει στο 25′ πέναλτι και την αποβολή του Σερδάρ Χατζόγλου. Ο Τσαγκαλίδης ήταν και πάλι αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0, ενώ ο δεξιός μπακ του Πανθρακικό που εξελίχθηκε στην μορφή του αγώνα, έβγαλε και την ασίστ στον Γρίβα στο 40′ για το 3-0 της ανάπαυλας.

Στο 49′ ο Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Σπάρτακου και έκανε το 4-0. Στο 63′ το σουτ του Χαϊνάκη μπλόκαρε ο Γεμενετζής που πέρασε ως αλλαγή, στο 74′ το σουτ του Δερμιτζάκη κόντραρε και πέρασε κόρνερ, στο 82′ ο Γιαννακίδης από κοντά έγραψε το τελικό 5-0, ενώ στο 90′ το δοκάρι στέρησε από τον Χαϊνάκη και τον Σπάρτακο την μείωση του σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Παναγιωτίδη και Πανταζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Πουλακίδας (56′ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Παύλου, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Βελή Μεμέτ Χακάν, Γρίβας (73′ Γρηγοριάδης), Ξενάκης (56′ Κόνομι), Σαμαράς (56′ Γιαννακίδης), Μουρατίδης, Δερμιτζάκης.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Κουτρουλός): Παπαδογιωργάκης, Λουκοβίτης (46′ Τσικρής), Χαραλαμπίδης (83′ Μούφας), Μαντζιούνης, Χατζόγλου Σερδάρ, Μπουλογεώργος, Μαματζανιάν, Κόγιος, Ματζιούνης (65′ Παπαοικονόμου), Εξακοΐδης (79′ Κουβαλάκης), Χαϊνάκης.

Share it