Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Αυτή δεν ήταν η Ξάνθη, η χειρότερη εμφάνιση μας φέτος”

Εμφανώς απογοητευμένος για την εικόνα της Ξάνθης, εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα στην Ριζούπολη ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος κόουτς της Θρακιώτικης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν άξιζε κάτι απο το ματς, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την εμφάνισή της ως τη χειρότερη όλων έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν απέφυγε να δώσει συγχαρητήρια και στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε:

«Η πρώτη και πιο μεγάλη εντύπωση είναι ότι η ομάδα μου δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και προετοιμασμένη προετοιμασμένοι ψυχολογικά για αυτό το ματς. Ήμασταν μια ομάδα, που κερδίζουμε τα προηγούμενα παιχνίδι έχοντας ένα αυστηρό πλάνο, ενώ σήμερα μπορώ να πω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Παίξαμε κατά τη διάρκεια αυτή της σεζόν πάρα πολλά καλά ματς, αλλά εδώ μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι δεν τα πήγαμε καλά. Όταν έχεις ένα καλά αποτέλεσμα και παίζεις με μια ομάδα, που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αυτό είναι πάντα παγίδα. Θελήσαμε να προετοιμαστούμε για αυτό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του για να προσθέσει: «Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλο ομάδα για τα νίκη. Σίγουρα αυτή η νίκη μπορεί να έρθει σε μια στιγμή και δεν είμαι χαρούμενος, που ήρθε με εμάς. Το δικό μας πλάνο ήταν να επιτεθούμε από τις πτέρυγες, αλλά δεν είχαμε τους κατάλληλους παίκτες για να το κάνουμε. Έτσι δεν καταφέραμε να πιέσουμε την ομάδα του Απόλλωνα. Και για αυτό υπήρξε ο κατάλληλος χώρος για να εμφανίσουν οι αντίπαλοι μας τα δυνατά τους σημεία. Μας το είχε δείξει αυτό ο Απόλλωνας και σε προηγούμενα παιχνίδια… Θέλω να ελπίζω ότι αυτή ήταν μια κακή στιγμή και όχι μια κακή περίοδο για εμάς. Και θέλω να ξέρετε ότι αυτή δεν είναι η Ξάνθη…».

Τέλος, ερωτηθείς για το δικό του μερίδιο στην ήττα είπε: «Φυσικά και έχω ευθύνη και εγώ για το αποτέλεσμα και οι παίκτες αναφορικά με το ότι δεν ακολούθησαν το πλάνο μας…».

Share it