Search

Αποχαιρέτησε το 2018 με νίκη επί της Βιστωνίδας και…τρίτη θέση ο Άρης Πετεινού

Με νίκη επί κόντρα στην Βιστωνίδα με 1-0 ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης για το 2018 ο Άρης Πετεινού, που επικράτησε στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής που έγινε στο γήπεδο του Πετεινού.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς, έχοντας την υπεροχή και δημιουργώντας καλές στιγμές με Κουκουρίγκο και Καμπουρίδη, και τελικά στο 32′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρις σε τέρμα του Γαβριήλ Καμπουρίδη, με τους γηπεδούχους να κρατούν με σχετική άνεση το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πετεινού μπήκε όπως στο πρώτο δυνατά και στο 50′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς, με τον Δασκαλάκη να μην μπορεί να κερδίσει απο τα 11μέτρα τον Μιχάλη Μανιά που κράτησε το 1-0. Μετά το χαμένο πέναλτι η ομάδα της Βιστωνίδας πήρε τα πάνω της πήρε μέτρα στο γήπεδο πίεσε για την ισοφάριση έχοντας της στιγμές της κυρίως με σουτ εκτός περιοχής και στημένες μπάλες χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Ζαρζακόπουλου.

Σπουδαία νίκη για τον Πετεινό που κλείνει το 2018 στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς με το επόμενο ματς να είναι στις αρχές Γενάρη ξανά εντός με την Κεσσάνη Ερασμίου. Απο την άλλη η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου τελειώνει  το 2018 στην τέταρτη θέση με 23 βαθμούς και εξαιρετική παρουσία με το επόμενο ματς να είναι στις αρχές Ιανουαρίου κόντρα στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Θαλασσιάς στην Φελώνη

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης, με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Δασκαλάκης(80′ Μπουρλόγλου), Ρέβης, Θεοδωρίδης, Παυλίδης, Φλώρος(75′ Σερίφογλου), Πουτακίδης, Καμουρίδης(85′ Παναγιώτου), Κουκουρίγκος, Αχμέτ Σουκρή(87′ Τσακιρούδης)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Μανιάς, Βαφειάδης(65′ Δρακίδης), Πετρίδης, Ταίρης, Τζεβελέκης Ζ., Καραμανάβης, Ευθυμιάδης Μ., Γκαμπράνης, Παπαδούδης(75′ Μίσογλου), Τζεβελέκης Φ.(46′ Τοπούζογλου), Ζώτος(46′ Μαμαλίγκατζης)

Share it