Search

Έμειναν στο “Χ” η Χηλή και ο Πέπλος (photos)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν ΑΕ Νέας Χηλής και ΑΣ Πέπλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Δύο φορές κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ ο Πέπλος, αμφότερες η Χηλή ισοφάρισε σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα του Τσώνη που είχε μόλις 3 παίκτες στον πάγκο της.

Στο 5′ η Χηλή απείλησε πρώτη στο ματς όταν το σουτ του Σιδερά έφυγε λίγο άουτ. Στο 16′ ο Πέπλος απάντησε στις ευκαιρίες με μακρινό σουτ του Τσοτανίδη το οποίο είχε την ίδια κατάληξη. Στο 21′ ο Λαμπάκος θα απειλείσει από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Καλύβα να μπλοκάρει το σουτ που δοκίμασε. Στο 36′ η ομάδα του Γεωργουσούδη θα προηγηθεί μετά από ωραία προσπάθεια του Παναγιωτίδη που έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος η Χηλή έψαξε την ισοφάριση και το κατάφερε νωρίς, όταν στο 48′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκιοζίδη, ο Μπατμανίδης θα στείλει άθελα του τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 52′ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με τον Τσανάκα, η κεφαλιά του οποίου θα φύγει λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Πέπλος θα πάρει εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ το Νικολόπουλο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσοτανίδη. Η Χηλή δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 74′ με ωραίο σουτ του Σιδερά μέσα από την περιοχή θα φέρει και πάλι το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με μία φάση για τη Χηλή στο 90+4 όταν με κεφαλιά ο Τσανάκας έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Κατά τη διάρκεια του ματς ένα άσχημο χτύπημα στο κεφάλι είχε ο Καρφαρίδας του Πέπλου, με τον ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του αγώνα να επισκέπτεται το νοσοκομείο. Εκεί του έγιναν ράμματα, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για κάτι σοβαρό.

Κάπως έτσι ο Πέπλος έμεινε 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή όπου βρίσκονται Δορίσκος & Μαΐστρος, ενώ η Χηλή βρίσκεται πλέον στο -8 από την 1η θέση.

Συνθέσεις:

ΑΕ Ν. Χηλής (Τσώνης): Καλύβας, Λιαρούδης, Διακίδης, Χαρχαλίδης, Σιδεράς, Κόρακας (83′ Παναγιωτίδης Ν.), Δέλκος, Τσανάκας, Ράπτης, Καραγκιοζίδης, Κυριακίδης (71′ Φυλλαρίδης).

ΑΣ Πέπλου (Γεωργουσούδης): Γκαϊδαρτζάκης, Νικολόπουλος, Κατσίκας, Σωτηρίου, Μπατμανίδης, Παναγιωτίδης Κ., Κώστογλου (70′ Καλαϊτζίδης), Τσοτανίδης (88′ Δεμιράκος), Λαμπάκος, Καρφαρίδας, Καρίπης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση με ένα κλικ εδώ!

 

Share it