Search

Pre Game: Αποχαιρετούν το 2018 με την καθοριστική 12η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική(15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής σήμερα Κυριακή 16/12, στα τελευταία ματς του 2018

Η αγωνιστική ξεκίνησε χθες Σάββατο(8/12) με την εντός έδρας ήττα της Ασπίδας απο τον Απόλλων Παραλιμνίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), αποτέλεσμα που δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού καθώς αν δεν πάρουν αποτελέσματα σήμερα θα μείνουν πολύ πίσω.

“Εξάποντης” σημασίας είναι και το Θρακιώτικο ντέρμπι που θα γίνει στο ΑΟΞ με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής ενώ οι φιλοξενούμενοι απο  την πλευρά τους “καίγονται” για βαθμούς καθώς με ήττα θα μείνουν με διψήφια διαφορά πίσω απο την τελευταία ομάδα που σώζεται. Πολύ  δύσκολο είναι και το έργο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θέλει οπωσδήποτε βαθμούς ωστόσο το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα στην φορμαρισμένη Καβάλα που θέλει βαθμούς για να συνεχίσει να είναι στο κόλπο της ανόδου.

Δύσκολη έξοδος κυρίως λόγω των αρκετών απουσιών έχει ο Άρης Αβάτου που ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλέξανδρο με τους ξανθιώτες να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επαναφέρει στην πρώτη τετράδα ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για την παραμονή. Στα υπόλοιπα ματς ο πρωτοπόρος Νέστος θέλει να κλείσει το 2018 με ακόμη μια νίκη υποδεχόμενος τον Εθνικό Σιδηροκάστρο, ενώ σπουδαίο ματς θα γίνει στις Σέρρες με τον τέταρτο Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Αετό Ορφανού. Τέλος πού σημαντικό ματς στην μάχη της παραμονής θα γίνει στο Καλαμπάκι με την τοπική ΑΕΚ να υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης.

Σε μια αγωνιστική που συνολικά 10 ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, εκ των οποίων οι τρεις Θρακιώτες(Δείτε ΕΔΩ) 

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα στην 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου, την εξέλιξη της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του SportsAddict.gr:

 Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου  0-1(4′ Λιάρας)

Κυριακή 16/12, 15:00

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Στρατούδης(Έβρου), Καμπερίδης, Καρασαββαίδης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Αλεξανδρούπολης: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Καβάλα  (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Άρης Αβάτου  (Σκούτας, Χρυσαίδης, Τσιρωνάς της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Γκαϊτατζής, Τσακίδης, Χασιώτης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Κεραυνός Πέρνης  (Κακουλίδης, Καρακασίδης, Καραγιάννης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Αετός Ορφανού (Παρχαρίδης, Ραβικάλης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Share it