Search

Photos: Απο το πρώτο μέρος “καθάρισε” το ματς με ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Ορφέας Ξάνθης!

Στο πρώτο μέρος κρίθηκε η Θρακιώτικη μάχη στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον Ορφέα Ξάνθης με μια πειστική εμφάνιση να επικρατεί με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων για το 2018.

Η ομάδα της Ξάνθης στο βροχερό τερέν του ΑΟΞ μπήκαν ποιο δυνατά και αφού απείλησαν στο 4′ και το 6′ με τον Χίντ Ιμέρ με αμφότερες τις στιγμές ο ξανθιώτης φορ να βρίσκει στοπ απο τον Δεληγιάννη. Στο 20′ η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε και μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Καραγκιόζη ο Γιάννης Μπουνταγκίδης πήρε την κεφαλιά για το 1-0.

Μετά το γκολ η ομάδα της Ροδόπης προσπάθησε να αντιδράσει, και αφού απείλησε με σουτ του Ρουμπιέ στο 26′ τελικά στο 30′ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Στοίνοβιτς ο Κυριακόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Λεβεντέλης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Ρούφου για το 1-1. Μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνής απείλησε και για το προβάδισμα όμως το σουτ του Ρουμπίε μπλόκαρε σταθερά ο Ρούφος.

Στο 43′ η ομάδα του Ορφέα κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν μετά απο νέα ασίστ του Γιάννη Καραγκιόζη ο Χίντ Ιμέρ με εντυπωσιακό γυριστό νίκησε τον Δεληγιάννη για το 2-1. Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η ομάδα της Ξάνθης βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Πασχαλάκη να βγαίενι ταχύτατα στην κόντρα επίθεση και με γύρισμα βρήκε σε θέση βολής τον Χίντ Ιμέρ που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν και πάλι γρήγορος, αλλά χωρίς πολλές στιγμές. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ανήκει στον Ορφέα όμως το σουτ του Πασχαλάκη στο 50′ δεν βρήκε στόχο. Με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 70′ όμως ο Μαυράκης που βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα έκανε ανοιχτό κοντρόλ με τον Ρούφο να βγαίνει ταχύτατα και να μπλοκάρει. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στον Ορφέα με τον Μουμίνογλου μετά απο υπέροχη ατομική ενέργεια να βρίσκει τον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που βγήκε απέναντι στον Δεληγιάννη, αππο τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, με τον ξανθιώτη χαφ να μην βρίσκει στόχο.

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν απο την τέταρτη θέση της βαθμολογίας οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης που προσέθεσαν ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στην φετινή τους χρονιά. Αρκετά θετικά στοιχεία έβγαλε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που προσπάθησε, πάλεψε αλλά ολιγωρίες τον κρατούν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με το έργο της ομάδας της Κομοτηνής για παραμονή να γίνεται ακόμη ποιο δύσκολο.

Επόμενο ματς για τον Ορφέα στις 6 Ιανουαρίου με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στις Σέρρες, ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αγωνιστεί στο Παραλίμνιο για τον “τελικό” με Απόλλωνα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους  Καμπερίδη και Καρασαββαίδη της ΕΠΣ Καβάλας

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Μπουνταγκίδης, Χασάνογλου(74′ Ξαντινίδης), Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Χιντ Ιμέρ(65′ Λαζαρίδης), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Καραγκιόζης Ι.(77′ Μουμίνογλου), Πασχαλάκης(90′ Ζιγκολάρι)

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σ. Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης, Τριάντος, Νάνος, Πλασταράς, Ταχτσόγλου(62′ Μαυράκης), Στοΐνοβιτς(83′ Σεϊδάν Μαμούτ), Τζατζανάς(46′ Χατζητουλούσης), Ρουμπιές, Κυριακόπουλος(83′ Καρασιουνάς), Ξενάκης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it