Search

“Κόλλησε” στο μηδέν με Αλέξανδρο ο Άρης Αβάτου και τώρα…Ολυμπιακός!

Έχοντας να αντιμετωπίσει πέρα απο έναν δυνατό αντίπαλο και έναν πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Άρη Αβάτου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις στιγμές της και έμεινε στο 0-0 με τον Αλέξανδρο στο Κιλκίς στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος για το 2018.

Τελευταίο φυσικά μόνο πρωταθλήματος καθώς την Τετάρτη υπάρχει το ιστορικής σημασίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά έχοντας και πολλές σημαντικές απουσίες ήταν ανώτερη απο την αντίπαλο της, όμως καμία απο τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα φυσικά εμπόδια απο το τερέν του γηπέδου που ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο απο την βροχή που έπεσε νωρίτερα στο Κιλκίς.

Σε ένα ματς μοιρασμένο με ελάχιστες στιγμές η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που είχε της δύο σημαντικότερες, στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη που μπλόκαρε δύσκολα ο Αθανασίου, και στο δεύτερο μέρος όταν μετά απο σέντρα του Σιχλοιμίρη ο Γκέκας δεν πρόλαβε να κάνει επφαή με την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στους 19 βαθμούς  και την πέμπτη θέση αποχαιρετά το 2018 ο Άρης Αβάτου που στο επόμενο και  τελευταίο ματς του πρώτου γύρου θα υποδεχτεί στις 6 Ιανουαρίου την ΑΕ Καλαμπακίου, όμως σαφέστατα προέχει το ιστορικής σημασίας παιχνίδι-γιορτή με τον Ολυμπιακό. Βαθμός “χρυσάφι” για τον Αλέξανδρο που φτάνει τους 17 βαθμούς(7 περισσότερους απο την ζώνη του υποβιβασμού) ενώ η ομάδα του Κιλκίς την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στις 6 Γενάρη θα αγωνιστεί στις Σέρρες με Πανσερραϊκό

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκούτας με βοηθούς τους Χρυσαίδη και Τσιρωνά της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Αλέξανδρος Κιλκίς(Μ. Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης,Βασιλειάδης, Τσαταλπασίδης, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αηδονίδης, Musoni, Προβατίδης(60′ Σερδαρίδης), Αγαθαγγελίδης(77′ Τζεβελέκης).

Αρης Αβάτου (Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Ψεμματας, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Μίλλερ, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Σιχλιμοίρης, Κρασώνης(85′ Καλογιάννης), Γκέκας(88′ Μελισσόπουλος Μ.).

Share it