Search

Βραβεία της χρονιάς 2018: “Αθλητής της χρονιάς” ο Κώστας Μπανιώτης! (videos))

Απ’ τα “Βραβεία της Χρονιάς 2018” δεν θα μπορούσε να λείπει ο αθλητισμός, ως βασικός πυλώνας του πολιτισμού, αλλά και της ψυχοσωματικής υγείας. Στην κατηγορία “Αθλητής της Χρονιάς” ήταν υποψήφιοι και υποψήφιες, αθλητές και αθλήτριες με διακρίσεις σε διάφορα επίπεδα .Απ’ τους Κώστα Μπανιώτη και Πέτρο Μάνταλο, που κατατάσσονται στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο μέχρι νεαρούς φερέλπιδες αθλητές αλλά και ερασιτέχνες “υπηρέτες” του αθλητισμού.

To SportsAddict.gr ήταν μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης, ενώ συμμετείχε και στον καταρτισμό των υποψηφίων για τον το βραβείο “Αθλητής της χρονιάς”.

Υποψήφιοι/ες για την κατηγορία “Αθλητής της χρονιάς” ήταν οι:

Ευαγγέλου Θεοπούλα (Παγκράτιο)

Λεχούδης Κίμων (Μπάσκετ)

Μπάρμπα Νικολέτα (Πάλη)

Μπανιώτης Κώστας (Άλμα εις ύψος)

Μπανιώτης Ραφαήλ (Μπιτς Βόλεϊ/Βόλεϊ)

Παρασκευούδη Αναστασία (Τέννις)

Περρής Ανδρέας (Μπάσκετ)

Καζατζιάν Μαρία (Αρση Βαρών)

Μάνταλος Πέτρος (Ποδόσφαιρο)

Μωραίτου Αθανασία (Ποδόσφαιρο)

Χαρούν Μολλά (Ποδηλασία)

 

Τρεις επικρατέστεροι στις ψήφους του κοινού ήταν ήταν οι: Κώστας Μπανιώτης (Άλμα εις ύψος), Κίμων Λεχούδης (Μπάσκετ), Πέτρος Μάνταλος (Ποδόσφαιρο).

Τις προτιμήσεις του κοινού συγκέντρωσε ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών καθώς προετοιμάζεται εκτός Κομοτηνής για τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται. Παρ’ όλα αυτά έστειλε μέσω βίντεο το δικό του μήνυμα, με το οποίο ευχαρίστησε το κοινό, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στον χαρακτήρα της εκδήλωσης, που ήταν η στήριξη του “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κομοτηνής”.

 

Share it