Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με δυνατά και ενδιαφέροντα παιχνίδια κυρίως στην μάχη της παραμονής συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ξάνθης με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και τελευταίας για το 2018, την ζωντανή εξέλιξη της οποίας και  αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το SportsAddict.gr

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση θα φιλοξενήσει στην Θαλασσιά τον Ερμή Μάνδρας, με αμφότερες της ομάδας να αναζητούν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, ενώ δύσκολη έξοδος στο Σέλινο έχει ο Ηρακλής Ζυγού. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Πετεινό με τον τέταρτο της βαθμολογίας Άρη να υποδέχεται την τρίτη Βιστωνίδα.

Να κλείσει το 2018 με νίκη θέλει ο φορμαρισμένος Φίλιππος Δροσερού που θα βρει απέναντι του την εξαιρετικά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα ΑΕΞ, ενώ ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια για την μάχη της παραμονής θα έχουμε σε Διομήδεια και Ερασμίο.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Ηρακλής Ζυγού  (Ουζουνίδης, Σπάρταλης, Γκώγος)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Απόλλων Ξάνθης  (Ελευθεράκης, Παπαδόπουλος, Ταρινίδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ερμής Μάνδρας  (Ζαφείριου, Πασχαλίδης Αθ., Πασχαλίδης Γ.)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – ΑΕ Ξάνθης  (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Χρυσέλης Γ.)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – ΑΟ Βιστωνίδας (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Ιωαννίδης Μιχ.)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Κεντητή  (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Πασιάς)

Εχίνος Σπορ – Αστέρας Μαγικού  3-0 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it