Search

Photos: Πήραν φόρα οι Έφηβοι της Ξάνθης που κέρδισαν και Παναιτωλικό!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που κέρδισαν τον Παναιτωλικό με 1-0 και τον έπιασαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Κ17, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο αθλητικό της κέντρο των Πηγαδίων  στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά απο ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και στο 63′ ‘άγγιξαν το 1-0, όταν ο Σιμάρ Χασάνογλου κέρδισε το πέναλτι απο τον Παπανικόπουλο, όμως ο κίπερ των Αγρινιώτών έπιασε το χτύπημα του Νεκτάριου Κοτόπουλου.

Με τον Ξανθιώτη επιθετικό να παίρνει την “εκδίκηση” του στο 71′ όταν μετά απο βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Αγρινιωτών ο κίπερ έδιωξε με το κεφάλι με τον Κοτόπουλο απο μακρινή απόσταση να βλέπει την μπάλα να του στρώνεται και με φοβερό ψιλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του ματς, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες με τον  Παπανικόπουλο στο 83′ να βλέπει την δεύτερη κίτρινη. Νίκη που ξαναβάζει στο κόλπο του Final για τους Ξανθιώτες που έφτασαν τους  18 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική και τελευταία για το 2018 θα ψάξουν ακόμη μια νίκη στο ματς με ΠΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Μανίσογλου, Ισαακίδης, Χασάνογλου, Δημητριάδης (70′ Αλή), Μολώνης, Τσιπούρας (89′ Ασήμογλου), Κοτόπουλος (80′ Τοροσιάν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Φραγκούλης, Νταλιάνης (73’ Ντούλιας), Λαζαρίδης, Σκιαδάς (46’ Κωνσταντόπουλος), Θεοτοκάτος, Δήμος, Κρανιώτης (61’ Γιάκος), Μπελεβώνης, Παπανικόπουλος, Καρατσώλης (68’ Τρομπούκης).

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share it