Search

Επιστροφή στις νίκες με διπλό επί του Απόλλωνα για τους Νέους της Ξάνθης!

Με το διπλό επιστρέφει απο την Αθήνα η ομάδα Νων της Ξάνθης που επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο ματς τπου έγινε Δημοτικό Στάδιο Φυλής το πρωινό του Σαββάτου για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή μετά τις δύο ισοπαλίες (με ΑΕΚ εκτός έδρας και Ολυμπιακό εντός έδρας) επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν με το 0-2 επί του Απόλλωνα. Στο 23′ ο Λεωντσάκος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 47′ ο Οκάν Σουλεϊμάν σημείωσε το δεύτερο γκολ με όμορφη ατομική ενέργεια. Οι Ξανθιώτες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 84′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης σκαρφάλωσε εκ νέου στην τρίτη θέση έχοντας 25 βαθμούς.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Χρυσάφης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Όντο της ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Ποδάρας, Τριανταφύλλου, Θυμιάνης, Δουλγέρης, Τσιλιγγίρης (86′ Ισμέτ), Φροσύνης (75′ Μαρκοσιάν), Παχούμης (60′ Κακουλίδης), Σουλεϊμάν.

Share it