Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 13 έως 19 Δεκεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 13/12 έως και την Τετάρτη 19/12 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Περιπέτεια, «Aquaman 3D» του Τζέιμς Γουάν (Σε Βλέπω, Θανάσιμη Εκδίκηση, Νεκρική Σιγή, Παγιδευμένη Ψυχή 1 & 2, Το Κάλεσμα 1 & 2, Μαχητές των Δρόμων 7) με τους Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν & Τεμουέρα Μόρισον…

Υπόθεση: Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το «Aquaman», με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 19:15 & 22:15*.

*Πέμπτη & Τρίτη απόγευμα & Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα & Τετάρτη βράδυ, οι προβολές είναι σε 2D.

Ενώ συνεχίζεται η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ» των Φιλ Τζόνστον & Ριτς Μουρ (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα, Ζωούπολη) με τους Βασίλη Αξιώτη, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Τσάκα, Νίκο Παπακωνσταντίνου, Όθωνα Μεταξά, Ιφιγένεια Στάικου, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Ηλία Ζερβό & Βασίλη Μήλιο στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Το «Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ» αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ραλφ. Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπη θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπη. Στην πορεία, ο Ραλφ και η Βανέλοπη θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet, netizens, για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 16:45.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it