Search

Photos: Έσπασε το αήττητο του Αρίωνα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης το Παιδικό του Λεύκιππου!

Πραγματοποιώντας μια απο της καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς η Παιδική ομάδα του Λεύκιππου κέρδισε τον Αρίωνα στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”, καταφέροντας παράλληλα να υπερκεράσει την διαφορά του πρώτου αγώνα και πλέον να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά.

Η ομάδα του Γιώργου Καζάκου μπήκε δυνατά απο την αρχή του αγώνα καταφέρνοντας απο την στιγμή που πήρε κεφάλι στο σκορ να ανεβάζει συνεχώς την διαφορά της, και ειδικά στην τρίτη περίοδο οπού η διαφορά κυμαινόταν γύρω στο +13-15 ενώ στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Λεύκιππου έβγαλαν αντίδραση στην αντεπίθεση του Αρίωνα που έφτασε το ματς μέχρι το -12 και παίζοντας εξαιρετική άμυνα και ευστοχία στην επίθεση έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη με 72-50 που καθιστά πλέον τον  Λεύκιππο το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση αρκεί να κάνουν το αυτονόητο και να επικρατήσουν στο εκτός με ΑΟΚ και το εντός με Ένωση Ποταμουδιών

Απο την άλλη η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου πλήρωσε την πολύ μεγάλη απώλεια του Γιάννη Ευσταθιάδη, παίκτη βαρόμετρο στην Παιδική ομάδα του Αρίωνα, χάνοντας το αήττητο που είχαν αλλά μπαίνοντας και σε μπελάδες πλέον καθώς πέρα απο το ματς με την Ένωση Ποταμουδιών εντός έχει την τελευταία αγωνιστική το ματς που θα κρίνει την πρόκριση με τον Αρίωνα να αγωνίζεται στο Εύμοιρο με την Ασπίδα και έχοντας να υπερασπιστεί το +14 του πρώτου ματς.

Επιθετικά κορυφαίοι για τον Λεύκιππο ήταν οι Σαββίδης, Βάμπουλας, Τσιρχόγλου, Ιωαννίδης και Πεχλιβανίδης αμυντικά όμως ήταν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό. Απο την ομάδα του Αρίωνα οι Βαλασίδης και Καλλίδης έδωσαν μεγάλες μάχες αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ξανθιώτικη ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 22-32(ημίχρονο), 35-56, 50-72(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Ρουκάς-Αθανασιάδης

Αρίωνας (Χρ. Παπαδόπουλος): Ζέρβας, Παπαδόπουλος Α. 2, Ζαρωτιάδης, Παπαδόπουλος Γ. 2, Καλλίδης 19 (3), Θερμός, Παπαεμμανουήλ,  Καρκάνης, Βαλασίδης 19 (1), Μπέγκο, Δεληγιάννης 8.

Λεύκιππος (Γ. Καζάκος): Ιωαννίδης 12, Τροχαλιάς, Πεχλιβανίδης 10, Πλέσιας, Ρούμογλου 2, Σαββίδης 19, Παπατζέλος, Βάμπουλας 17, Τσιρχόγλου 12, Μουργόπουλος, Καλεντερίδης.

Share it