Search

Για πέμπτη διαδοχική χρονιά διεθνής ο Χασάν Κούλα! Παραμένει παλαιότερη η Κουρομπύλια και επίσημα διεθνής ο Θανάσης Τζήλος!!!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές, βοηθοί που θα καταρτίσουν τους πίνακες Ελλήνων διεθνών που θα μετέχουν σε διοργανώσεις των Fifa και Uefa.

Ανάμεσα τους για 5η διαδοχική χρονιά θα βρίσκεται ο πλέον επιτυχημένος Θρακιώτης διαιτητής των τελευταίων ετών, Χασάν Κούλα που απο το 2015 όταν και μπήκε στους πίνακες θα βρίσκεται  και το 2019 στους πίνακες των διεθνών. Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα ο ξανθιώτης επόπτης ξεπέρασε τα 100παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Παράλληλα στους πίνακες παρέμεινε για 12η διαδοχική χρονιά! όντας η παλαιότερη εκ των διαιτητών που είναι διεθνείς ξεκινώντας απο το 2008, Χρύσα Κουρομπύλια, με την πρώην αθλήτρια των ΓΑΣ Κομοτηνή, Ροδόπη ’87 και πρώην διαιτητίνα της ΕΠΣ Θράκης να βρίσκεται και στους νέους πίνακες

Να σημειώσουμε πως στην λίστα ξεχωρίζει και ο Θανάσης Τζήλος που είναι μαζί με τους Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) και Θανάση Σκουλά (Θεσσαλίας) τα νέα ονόματα των διαιτητών της  Ευρωπαϊκής λίστας. Με τον  35χρονο Λαρισαίο διαιτητή που ξεκίνησε την διαιτησία απο τα γήπεδα της Ξάνθης το 2012 κάνοντας ήδη μάλιστα προ λίγων μηνών και το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο 

Αναλυτικά η λίστα:

 

Share it