Search

Photos: Είχε την ουσία ο Ορφέας που κέρδισε τον Ηρακλή και “τσέκαρε” εισιτήριο για ημιτελικά!

Σε ακόμη έναν ημιτελικό θα βρεθεί η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που αν και δυσκολεύτηκε αρκετά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ηρακλή Ζυγού με 2-1 και με συνολικό σκορ 5-4 πήρε την πρόκριση  για τους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πολύ επιθετικά ψάχνοντας τον τρόπο να “καθαρίσει” το ματς απο νωρίς, και εν τέλει πήγε να το πετύχει καθώς μόλις στο 15′ ο Γιάννης Καραγκιόζης έπιασε το σουτ ο Φεϊζί Χασάνογλου έκανε την προβολή με το κεφάλι στέλνοντας την στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ η ομάδα του Ορφέα συνέχισε να έχει τον έλεγχο όμως η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δεν κατέθεσε τα όπλα και βγήκε μπροστά καταφέρνοντας μάλιστα στο 35′ να ισοφαρίσει όταν μετά απο εκπληκτική βαθιά μπαλιά του Πιλτικάκη ο Άγγελος Χασιώτης με υπέροχο αριστερό βολέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα του Ορφέα απο εκεί και πέρα πήρε τα ηνία του αγώνα ψάχνοντας το γκολ που θα του δώσει την πρόκριση, ενώ απο την άλλη ο εξαιρετικός Ηρακλής προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις να φανεί απειλητικός. Τελικά η ομάδα του Ορφέα βρήκε την λύση στο 63′ με τον Χίντ Ιμέρ να παίρνει την ασίστ απο τον Χαλίλ Ιμπράμ και απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1, και ενώ λίγο νωρίτερα ο Χαλίλ Ιμπράμ έχασε τρομερή ευκαιρία στο 55′ όταν αστόχησε απο πλεονεκτική θέση,

Μετά το γκολ παρά της προσπάθειες και των δύο ομάδων, δεν άλλαξε κάτι με τον πολυνίκη του θεσμού Ορφέα να παίρνει την πρόκριση σε έναν θεσμό που οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή ψάχνουν ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του συλλόγου, αν και προσωρινά αφήνουν στην άκρη το Κύπελλο και στρέφουν την προσοχή τους στο καθοριστικό ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ΑΟΞ.

Απο την άλλη η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού αποχαιρετά με το κεφάλι ψηλά την διοργάνωση, μένοντας εκτός απο μια ομάδα που βρίσκεται μια κατηγορία ψηλότερα, και με πολύ καλή εικόνα και στα δύο ματς μόνο οφέλη έχει να πάρει απο το ζευγάρωμα με Ορφέα. Πλέον στον Ηρακλή στρέφουν εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους στο πρωτάθλημα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής, με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Γιώργο Χρυσέλη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ(46′ Χατζηπαπάς), Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ(76′ Ζιγκολάρι), Πασχαλάκης(46′ Χαλίλ Ιμπράμ), Ξαντινίδης(89′ Καλλίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τηλαβερίδης, Τιφτίκης, Ψαρόπουλος(55′ Μαλκότς), Τσακιράκης(67′ Ξουπλίδης), Μπαξεβάνης(60′ Τσάνη), Αρκούδας, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης(80′ Καράμπελας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it