Search

Τζούριτς: «Ζητάω μόνο λίγη υπομονή»

Ο Εβρίτης διαγώνιος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Τζούριτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ., αναφέρθηκε στον φετινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” και το πρωτάθλημα.

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό…

«Πλέον βρισκόμαστε εκτός Ευρώπης και αυτό μας πονά πολύ. Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, με το τρόπο που παίζουμε το τελευταίο διάστημα, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τόσο τους Γερμανούς όσο και τους Πολωνούς. Παρόλα αυτά, ο φετινός αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν αποτελεί καμιά δικαιολογία. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, ο καθένας ξεχωριστά και έπειτα ως σύνολο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

Για τη συνέχεια…

«Το κλειδί της νίκης, δεν είναι η θέληση. Όλοι την έχουμε και κανείς δεν θέλει χάνει. Το σημαντικό είναι το τι κάνεις για να κερδίζεις. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας, να δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πιστεύω, και πάντα πίστευα, ότι μέσα από τις ήττες μαθαίνεις… και το γεγονός ότι βρεθήκαμε εκτός ευρωπαϊκών στόχων, μας δίδαξε πως να μην είμαστε ή πως να είμαστε στη συνέχεια…».

Για τον ίδιο…

«Προσωπικά δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση, όπως φαίνεται, όμως πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα και ξέρω ότι πολύ σύντομα θα με χαρείτε όλοι. Όλοι γνωρίζουν ότι ήμουν για αρκετό διάστημα εκτός. Τα πράγματα για μένα δεν πάνε όπως θα θέλαμε όλοι μας. Δεν ζητώ τίποτε παραπάνω, απλά λίγο υπομονή. Είχα ένα διάστρεμμα που με πήγε λίγο πίσω και δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια με τους Πολωνούς. Προπονούμαι καθημερινά και στα ματς με τον Ολυμπιακό θα είμαι έτοιμος!».

Για τις αναμετρήσεις τον Ολυμπιακό…

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Καταρχάς θα ήθελα και ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια, τα οποία θα τα χαρούν οι φίλαθλοι του βόλεϊ και εννοείται να έχουν θετική κατάληξη για τον ΠΑΟΚ. Για μένα, είναι μια ξεχωριστή μέρα, καθώς θα βρεθώ αντίπαλος με την ομάδα του Ολυμπιακού, όπου, κακά τα ψέματα, ανδρώθηκα ως παίκτης. Τα όποια δημοσιεύματα γράφονται στην Αθήνα για εμένα, είναι καθαρά και μόνο για να δημιουργηθεί μια άσχημη εικόνα για το άτομό μου και ένα κλίμα έντασης μεταξύ των δυο σωματείων. Το μόνο που μπορώ να πω για όλα αυτά είναι ένα μεγάλο “Ευχαριστώ”, διότι μου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου…

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο μας, να έχουν υπομονή και να μας στηρίζουν συνέχεια. Στο τέλος θα χαρούμε όλοι μαζί. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚ!».

Share it