Search

Πρόκριση ακατάλληλη για καρδιακούς του Εχίνου στο Εράσμιο για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Το ματς της ημέρας έγινε στο Εράσμιο οπού Κεσσάνη και Εχίνος μπορεί να μην προσέφεραν τρομερό θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά προσέφεραν τρομερές συγκινήσεις και ένα φινάλε ακατάλληλα για καρδιακούς!

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προϊδέαζε για το τι θα ακολουθούσε με την Κεσσάνη να μπαίνει πολύ δυνατά στο ματς ψάχνοντας απέναντι στον ελλιπή Εχίνο τον τρόπο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 22′ να πάρουν προβάδισμα με σουτ του Μπερκάν  Βελήογλου αναπτερώνοντας παράλληλα της ελπίδες τους, οι οποίες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο στο 70′ όταν ο Άλμπερτ Γκασπαριάν έκανε το 2-0 και έβαλε “φωτιά’ στο ματς.

Το ματς με πολύ λίγες αξιοσημείωτες φάσεις βάδιζε για το φινάλε του με τους γηπεδούχους να χάνουν τρομερή ευκαιρία να κάνουν την επική ανατροπή όμως το σουτ του Μιχάλη Κιαχίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Αμούτσκα, με το τελευταίο σφύριγμα να στέλνει της δύο ομάδες στην παράταση. Στο πρώτο μέρος της παράτασης οι ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να μένουν με παίκτη λιγότερο απο το 100′ όταν ο Δημήτρης Πουρναράκης σταμάτησε αντικανονικά τον Μιχαηλίδη βλέποντας την δεύτερη κίτρινη.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος μέχρι τουλάχιστον το 115′ μια και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν συγκλονιστικό! Στο 118′ οι γηπεδούχοι παρότι με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να σκοράρουν με τον Γιώργο  Σαμπανίδη, πριν όμως κοπάσουν τα πανηγύρια των γηπεδούχων στο 120′ ο Ηλίας Μιχαηλίδης σκόραρε το “χρυσό” γκολ που έψαχνε ο Εχίνος σοκάροντας στο φινάλε τους γηπεδούχους και δίνοντας στην ομάδα του την μεγάλη πρόκριση.

Το φινάλε πάντως δεν ήταν αντάξιο της προσπάθειας που κατέβαλαν οι δύο ομάδες με αρκετά παρατράγουδα, με τους ποιο ψύχραιμους να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο να σβήσει γρήγορα η…φωτιά απο φιλάθλους και παράγοντες των γηπεδούχων που  διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Μιχάλη Ιωαννίδη

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης για ακόμη μια χρονιά ο Εχίνος, που ωστόσο θα έχει πολύ δύσκολο έργο με τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής να βρίσκονται εκεί, με άπαντες στον σύλλογο να στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα ψάχνοντας μια νίκη ψυχολογίας. Κάθε παιχνίδι και καλύτερη η Κεσσάνη που στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στην μεγάλη προσπάθεια να διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Σαμπανίδης, Κλειτσιώτης, Πουρναράκης, Γούλας Χρ., Γούλας Ε. (82′ Αποστολίδης Χρ.), Βελή Ογλού Mπερκ.(68′ Αποστολίδης), Τζιρίδης, Γκασπαριάν, Σερήφογλου(45′ Κιαχίδης), Θωμόγλου.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Αμούτσκα, Αχμετσίκ, Κουράκ Ερκάn, Μπάτζιος, Μαρίνοβ, Ιντζέ Φικρή, Πετρόβ, Κιοσέ, Χατζηνίκος, Χατζηχασάνογλου(45′ Μιχαηλίδης Ηλ.), Καμπούρ(45′ Ντελή Χουσεΐν Εμβέρ)

Share it