Search

Ντούμπλαρε της νίκες με Θαλασσιά ο Άρης Αβάτου με φόντο την διατήρηση των σκήπτρων!(+pics)

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ο κάτοχος του τίτλου Άρης Αβάτου, που μετά το 2-1 στην Θαλασσιά κέρδισε και στα Κιμμέρια με 3-0 και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε με άνεση την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ΄σε μια διοργάνωση οπού οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα για ακόμη μια χρονιά.

Στα του αγώνα η ομάδα του Γιώργου Μαραντά χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 20′ με κεφαλιά του Κουτσούμπα, σε ένα ματς που παρά την διάθεση και των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο δεν δημιουργήθηκαν πολλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την απόδοση τους καταφέρνοντας να σημειώσουν ακόμη δύο τέρματα, αρχικά στο 57′ και εν συνεχεία στο 70′ με τον Δημήτρη Σιχλιμοίρη με ωραίες ενέργειες να σκοράρει αμφότερες της φορές για το τελικό 3-0.

Αρκετές αλλαγές για την ομάδα του Άρη Αβάτου, με τον Γιώργο Μαραντά να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, δίνοντας παράλληλα ανάσες ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Αλέξανδρο στο Κιλκίς. Απο την άλλη ο Τάσος Κελλίδης είχε απόντες λόγω εργασίας αλλά παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με το μυαλό των παικτών του πάντως να είναι ξεκάθαρα όχι στο Κύπελλο αλά στην  κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Σαββόγλου και Παπαδόπουλο

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αθανασίου, Κούτρας (63′ Ζωσιμίδης), Μελισσόπουλος, Παπαδιώτης (70′ Κριεζής), Κουτσούμπας (68′ Κρασώνης), Καλογιάννης, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος (58′ Κιουμουρτζής), Σιχλιμοίρης, Ζήνωνος, Γκέκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ρούσσος, Σταύρου (34′ Μπίκος), Πεντεζίδης, Μουζαφέρογλου, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης Κ., Τουργαΐδης Στ. (68′ Λιαπάκης), Δελητζόγλου (75′ Ισά Ογλού), Καζάκης, Κουτσομιχάλης.

Share it