Search

Εμφάνιση…επτά αστέρων για τους Νέους της Ξάνθης στην Κομοτηνή και πάτησαν κορυφή!

Τρομερή εμφάνιση των Νέων της Ξάνθης που έφυγαν με νίκη απο την Κομοτηνή επικρατώντας με 7-0 της ΕΠΣ Θράκης στην αναμέτρηση που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο Κομοτηνής.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ήταν καταιγιστική και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλο της να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό απο το ματς. Μόλις στο 11′ ο Αραμπατζής έκανε το 0-1 για τους ξανθιώτες, με το νεαρό επιθετικό του Ορφέα να σκοράρει εκ νέου στο 15′ για το 0-2. Στο 20′ ο Καλαϊτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3, για να έρθει στο 37′ ο Χαράλαμπος Αραμπατζής που έκανε το 0-4 σημειώνοντας χατ-τρικ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 53′ ο Τζουνέιτ Μπαργκάν έκανε το 0-5, ενώ στο 62′ ο Αραμπατζής σκόραρε εκ νέου για το 0-6. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε ο Χρήστος Μαρκοσιάν στο 67′ με τον επιθετικό του Απόλλωνα να έχει ευκαιρία και  για ακόμη ένα όμως βρήκε στοπ απο τον Μουσταφά.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε στην κορυφή έχοντας 7 βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη με στόχο το 3/3 εκτός έδρας. Απο την άλλη η ΕΠΣ Θράκης που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά θα αγωνιστεί στην Καβάλα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης βοηθούς τους Κωνσταντάκης και Κωστακιώτη της ΕΠΣ Εβρου.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Χικμέτ Τζαν, Καλαϊτζής, Βουλγαρίδης, Κούτσογλου(82′ Καραγκιόζης), Γκριγκοριάν, Μπαργκάν Τζουνέιτ, Βαφειάδης, Αμανατίδης(74′ Ευθυμιάδης), Περτσανίδης(62′ Φαμήογλου), Μαρκοσιάν, Αραμπατζής.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Ματζαρίδης(46′ Μουσταφά), Σαλήχ(78′ Κόντο), Οικονόμου, Λαφτσής, Ρεντέτζης, Σμάλης, Χρηστάκης, Χατζηνάκης, Αρβανίτης(56′ Τουτουτζή), Αντωνιάδης, Ταχσίν

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it