Search

Έσπασε το αήττητο των Νέων του Έβρου με ήττα από την Καβάλα

Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μεικτών ομάδων γνώρισαν οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου, με 2-1 εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Καλαϊτζή στο 25′. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά στο 67′ η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μαρίνο Μαυροκέφαλο. Η απάντηση της Καβάλας ήταν άμεση καθώς μόλις 3 λεπτά μετά πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Μπίλια. Στο 75′ ο Μαρκάκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και οι Μακεδόνες έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Καβάλα έφυγε νικήτρια. Πλέον η Ξάνθη είναι 1η με 7, ακολουθεί η Καβάλα με 6, ο Έβρος έμεινε στους 4, ενώ η Θράκη είναι τελευταία χωρίς βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Έβρου (Αραμπατζής): Παππάς, Παπαδάκης, Παπαναστασίου (74′ Σπυρολλάρης), Πατσιώρας, Παντελίδης (57′ Ανδριτσούδης), Θεμελής, Μωραΐτης (57′ Λασκαρίδης), Μαυροκέφαλος Α., Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας (79′ Τζεντέμης), Αλεξιάδης.

ΕΠΣ Καβάλας (Χατζηβασιλειάδης): Σιαματάς, Τσαλμάς, Μαρκάκης, Μαγκαφίνης Κ. (19′ Νικηφορίδης), Μαλανδρής, Μαγκαφίνης Α., Τζεράκης Γιαννάκος, Παπάζογλου, Δερμιτζάκης (57′ Μπίλιας), Καλαϊτζής (68′ Κουτσογιαννάκης).

Share it