Search

Η οργισμένη ανακοίνωση του Κοσμίου για την διαιτησία των τελευταίων αγωνιστικών!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Κοσμίου για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν στις τάξεις των ασπρόμαυρων, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Αναλυτικά:

“Η οργή μας για την χθεσινή διαιτησία πηγάζει από τις επαναλαμβανόμενες εις βάρος μας αποφάσεις τις τελευταίες αγωνιστικές. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και δεν μπορούμε άλλο να υπομένουμε αυτή την διαιτητική αντιμετώπιση.
Για να μιλήσουμε με συγκεκριμένα παραδείγματα, στο Φώτης Κοσμάς κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η ομάδα μας έμεινε αναίτια με δέκα παίχτες και ακόμα πασχίζουμε να καταλάβουμε τον λόγο της αποβολής του Δημοσθένους σε εκείνο το παιχνίδι. Επίσης στο εντός έδρας παιχνίδι μας με την Καβάλα ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε με μεγάλη ευκολία πέναλτι για χέρι του Πλασταρά, το οποίο ήταν ακούσιο. Τα λάθη εις βάρος μας δεν τελειώνουν εκεί καθώς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο “άρχων” του παιχνιδιού έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Νάνου, το οποίο ήταν επίσης ακούσιο.
Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι κατά την ταπεινή μας πάντα άποψη υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος καθώς στο 40′ ο διαιτητής χαρίζει σε παίχτη του Νέστου την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αν δινόταν τα δεδομένα του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετικά, ενώ δεν δίνει καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου παίχτη, το οποίο “βαπτίζει” φάουλ στερόντας από την ομάδα μας την δυνατότητα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Τέλος ο διαιτητής δεν τιμωρεί με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή Γκουτσίδη, ο οποίος έδειξε στην κερκίδα τα γεννητικά του όργανα (προφανώς πολύ περήφανος για αυτά) καταφέρνοντας να εκνευρίσει ίσως την πιο ήσυχη έδρα της κατηγορίας.

Share it