Search

Ασταμάτητη η Αναγέννηση Θαλασσιάς με Καζάκη τοπ σκόρερ που πέρασε και απο τον Εχίνο!

Με τον Γιάννη Καζάκη να σκοράρει δύο φορές, και να ανεβαίνει στην κορυφή των σκόρερ με 8 τέρματα, η Θαλασσιά συνεχίζει απτόητη την πορεία της προς τον ιστορικό πρώτο τίτλο της ιστορίας της επικρατώντας με 4-0 του Εχίνου.

Η ομάδα του Τάσου Κελλίδη έδειξε απο τα πρώτα κιόλας λεπτά την αποφασιστικότητα της και μόλις στο 13′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κώστα Κουτίνη, που έφτασε τα 5 γκολ,  με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με λίγες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο.

Με την ίδια αποφασιστικότητα αλλά με μεγαλύτερη  ευστοχία μπήκε και στο δεύτερο και με την συμπλήρωση  μιας ώρας έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κώστα Κουτσομιχάλη να σκοράρει με σουτ για το 0-2, για το 3ο προσωπικό τέρμα στην σαιζόν. Πριν αναλάβει ο τοπ σκόρερ της Αναγέννησης και του πρωταθλήματος πλέον Γιάννης Καζάκης που με κεφαλιά στο 65′ έκανε το 0-3, και στο 88′ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Το μοναδικό που κατάφερε ο Εχίνος είναι να απειλήσει με δοκάρι του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου στο 70′.

Με αυτή τη νίκη η Αναγέννηση διατηρείται στην κορυφή με 31 βαθμούς και με δύο στροφές για το φινάλε του πρώτου γύρου κρατά το +6, απο την άλλη ο Εχίνος έμεινε στους 13 και την 9η θέση. Πλέον και οι δύο στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Εχίνο να είναι αγκαλιά με την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-0 επί της Κεσσάνης, ενώ η Αναγέννηση πάει για την έκπληξη μετά την ήττα στο πρώτο ματς με 2-1 απο τον κάτοχο του τίτλου Άρη Αβάτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Δρακίδη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Αμούτσκα, Μπάτζιος, Κουράκ(83′ Τσαούς), Καδρή, Ιντζέ(76′ Καμπούρ), Κισά, Πετρόφ, Μποασή(77′ Ντελή), Χατζηνίκος, Χατζηχασάνογλου, Κιοσέ(46′ Αχμετσίκ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου(67′ Δελητζόγλου), Σταύρου, Κελλίδης, Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Κουτίνης, Πεντεζίδης(67′ Βασιλειάδης), Καζάκης(87′ Μπίκος), Κουτσομιχάλης(75′ Μυλωνάς

Share it