Search

Τέλος μετά από μόλις 1,5 μήνα ο Τακάκης από τον Άρδα Καστανεών!

Σύντομη ήταν η συνεργασία του προπονητή Βασίλη Τακάκη με τον Άρδα Καστανεών, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του.

Ο κ. Τακάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 27 Οκτωβρίου αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Μυλωνά και μέχρι τώρα μετρούσε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Ως πρώτος προπονητής στον Άρδα θα συνεχίσει ο επί πολλά έτη βοηθός Γιώργος Πιστίκης, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Σωτήρης Ντινούδης που θα κρατήσει παράλληλα και τον ρόλο του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ. Βασίλη Τακάκη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει με τεχνικό δίδυμο τους κ.κ. Πιστίκη Γιώργο (βοηθός προπονητής επι σειρά ετών) και Ντινούδη Σωτήρη, ο οποίος και θα έχει τον διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή.

Συνεχίζουμε πιστοί στο πλάνο μας και όντας ακόμα μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει, υποστηρίζοντας και υπηρετώντας την παρέα και την ιδέα που λέγεται Μ.Α.Σ. Άρδας Καστανεών».

Share it