Search

Έρχεται Κομοτηνή ο Μαρούλης και δηλώνει στο SA: “Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα!”

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο SA από χθες, ο Θάνος Μαρούλης ήταν ο “εκλεκτός” του Ηλία Κρεούζη για την θέση του πασαδόρου, μετά την αποχώρηση του Πάουλο Ρενάν Μπερτασσόνι.

Το έντονο “φλερτ” μετατράπηκε σε οριστική συμφωνία με τον νέο πασαδόρο της Α.Ε.Κομοτηνής, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην αποκλειστική μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο SportsAddict.gr, και έτσι ανηφορίζει αύριο στην Ροδόπη, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μαρούλης έρχεται έτοιμος να βοηθήσει άμεσα αγωνιστικά την Α.Ε.Κομοτηνής με την ποιότητα και την εμπειρία του, με την ομάδα οπωσδήποτε να χρειάζεται κάποιο χρόνο μέχρι να δέσει, καθώς η θέση του πασαδόρου είναι νευραλγική. Ο πρώην αθλητής του Φοίνικα, μίλησε και για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο, ενώ χαρακτήρισε “δύσκολο και ανταγωνιστικό” το πρωτάθλημα. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με σκληρή δουλειά η Α.Ε.Κομοτηνής θα είναι και του χρόνου στη Volley League.

Βλαδίμηρος Αρζίδης:Επιστροφή λοιπόν σε πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Α.Ε.Κομοτηνής.Θέλω ένα μικρό σχόλιο για τη νέα σελίδα στην καριέρα σου και ποιοι ήταν οι λόγοι σε ώθησαν ν’ αποδεχτείς την πρόταση της Κομοτηνής”;

Θάνος Μαρούλης: “Προτεραιότητα μου ήταν να συνεχίσω στο εξωτερικό, όμως οι άνθρωποι της Κομοτηνής με προσέγγισαν γρήγορα και εκτίμησα το έντονο ενδιαφέρον τους, με αποτέλεσμα να ‘ρθούμε σε συμφωνία σχετικά γρήγορα.Έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας τον καιρό που ήμουν στη Γαλλία και βλέπω ότι γίνεται αξιόλογη προσπάθεια από τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας. Είναι μια καινούρια πρόκληση για έμενα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να συνεχίσει και του χρόνου η ομάδα να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Βλέπουμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος με τις ομάδες να έχουν πολύ μικρές διάφορες“.

Β.Α.:Είσαι έτοιμος να μπεις και να προσφέρεις άμεσα; Επόμενο παιχνίδι όπως φυσικά θα γνωρίζεις, αυτό με την πρώην ομάδα σου, πριν φύγεις Γαλλία, και ακολουθεί το θρακιώτικο ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξ/πολης. Παιχνίδια κρίσιμα για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το α’ μισό της σεζόν…

Θ.Μ.: “Έχω αποχωρίσει εδώ και 3 εβδομάδες από τη Γαλλία αλλά έκανα προπονήσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού για να κρατηθώ σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα άμεσα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Φοίνικα. Σαφώς και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουμε σαν ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιάζουμε βελτίωση με τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο. Όπως προείπα, οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές στο φετινό πρωτάθλημα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε βαθμούς για να καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη 8αδα των πλει οφ”.

 

Share it