Search

Τέλος ο Πάουλο Ρενάν απ’ την Α.Ε.Κομοτηνής που ψάχνει πασαδόρο!

Είδηση βγήκε απ’ τη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Α.Ε.Κομοτηνής με τον Παμβοχαϊκό, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους του Δεληκώστα με 0-3 σετ.

Ανάμεσα σ’ αυτά που είπε ο προπονητής των Κομοτηναίων, Ηλίας Κρεούζης, ήταν πως ο έμπειρος πασαδόρος της ομάδας, με παρελθόν στην Μπενφίκα, Πάουλο Ρενάν Μπερτασσόνι (με το “8” ανάμεσα σε Ανέστη Δαλακούρα και Μουράνγκουα στη κεντρική φώτο) ζήτησε να αποχωρήσει απ’ την πόλη της Ροδόπης και την Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SA, το σημερινό παιχνίδι του Βραζιλιάνου πασαδόρου ήταν και το τελευταίο του με τα κιτρινόμαυρα, καθώς αύριο αποχωρεί για την πατρίδα του.

Ο Ηλίας Κρεούζης μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση πασαδόρου, ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του Βραζιλιάνου. Ο Πάουλο Ρενάν έδειξε ψήγματα του ταλέντου στα μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά είναι αλήθεια πως τελευταία δεν έδειχνε να είναι συγκεντρωμένος.

Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού καλούνται να αντιδράσουν κατάλληλα σ’ αυτήν την εξέλιξη και να δείξουν τα απαραίτητα αντανακλαστικά στην νέα συνθήκη που προέκυψε.

Γίνονται προσπάθειες, ώστε να “κλείσει” ο εκλεκτός για την νευραλγική θέση του πασαδόρου από τώρα και να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με Φοίνικα Σύρου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τα οποία θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό και θα υπάρξει μία διακοπή ενός μήνα.

 

Share it