Search

Προκλητικές καταγγελίες Καραπαπά με αιχμές για ιδιοκτησιακό της Ξάνθης και κατηγορώ σε Γρεμμένο, Θεοδωρίδη και Τζήλου!

Με τη διαιτησία του Τζήλου τα έχουν στον Ολυμπιακό, για ένα πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους, μετά το 1-1 στην Ξάνθη, με τον διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» να καλεί τον ρέφερι να αποκαλύψει με ποιον μίλησε στο τηλέφωνο, κάνοντας παράλληλα λόγο για «σημαδεμένη τράπουλα».

Πάντως αίσθηση προκαλεί η ατάκα του με την οποία αφήνει αιχμές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης “Ας μας πουν που ανήκει η Ξάνθη μετοχικά”. Που καλό θα είναι να μην μείνει αναπάντητη απο την Ξανθιώτικη ΠΑΕ και να γίνει βοά των προπαγανδιστών…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο διευθυντής επικοινωνίας:

«Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Έχουμε κουραστεί και εμείς και οι φίλαθλοι μας να βλέπουμε κάθε Κυριακή τα ίδια. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι από τον κ. Γραμμένο που κάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, από τους ανθρώπους στην Ευρώπη τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν αυτά που κάνουν στην Ελλάδα. Να μας πουν αν έχουν καταλάβει την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού. Ας μας πουν που ανήκει η Ξάνθη μετοχικά, με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος στο τηλέφωνο τις τελευταίες 48 ώρες, εμείς με αυτούς τους όρους δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα. Υπάρχει στο πρώτο ημίχρονο η διπλή φάση πέναλτι που δεν δόθηκε τίποτα και η κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε που ο Τζήλος είπε ότι δεν την είδε, αλλά κάποιος του την είπε»

Share it