Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Ημέρα με αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια κυρίως στην μάχη της παραμονής συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ξάνθης με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, την ζωντανή εξέλιξη της οποίας και  αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το SportsAddict.gr.

Δύσκολη έξοδος στον Εχίνο δίνει η πρωτοπόρος Αναγέννηση Θαλασσιάς που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, ενώ απο κοντά θέλει να μείνει η Βιστωνίδα που έχει επίσης πολύ δύσκολο έργο αγωνιζόμενη στην Κεντητή εν αντιθέσει με τον Ηρακλή που παίρνει ξεκούραστο τρίποντο.

Μεγάλο ματς θα έχουμε στην Εκτενεπόλ με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Φίλιππο Δροσερού, ενώ αρκετά δύσκολο απόγευμα θα έχει και ο Άρης Πετεινού που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες παίζοντας στην Μάνδρα με έναν Ερμή όμως που μπορεί να μην είναι σε καλή περίοδο ψάχνει όμως και αυτή μια νίκη-γιατρικό.

Στο Σέλινο ο Άτλας μετά την βαριά ήττα απο τον Φίλιππο ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Απόλλων Διομηδείας, που με την εμπειρία των παικτών του θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ενώ εξάποντης σημασίας ματς θα έχουμε στα Κιμμέρια με την ΑΕΞ να αντιμετωπίζει την Κεσσάνη Ερασμίου με της δύο ομάδες να θέλουν νίκη ανάσα απο την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Απόλλων Διομηδείας  (Ανεστίδης, Κοτινούδης, Σπάρταλης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Τσοπουλίδης, Οτουζμπίρ, Δρακίδης)

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Φίλιππος Δροσερού  (Ζαφειρίου, Πασχαλίδης Γ., Τσεκμές)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Άρης Πετεινού  (Γκαϊτατζής, Τζιβαρτζίδης, Γκοντόλιας)

Γήπεδο Κιμμερίων: ΑΕ Ξάνθης – Κεσσάνη Ερασμίου  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – ΑΟ Βιστωνίδα  (Ελευθεράκης, Χρυσέλης Γ., Ιωαννίδης)

Αστέρας Μαγικού – Ηρακλής Ζυγού 0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

Share it