Search

Ασσίστ ο Μάνταλος στη νίκη της Α.Ε.Κ., άσσος και στην Τρίπολη

Δύο παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα των σαββατιάτικων αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής της Super League, με την Α.Ε.Κ. του Μαρίνου Ουζουνίδη να υποδέχεται τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μίλησαν οι έδρες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας. Το 1-0 έγινε νωρίς με τον Πόνσε (12′), με τον Μάνταλο να συμβάλει στο γκολ με την ασίστ στον Αργεντινό. Η ηρεμία στον Ουζουνίδη και το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήρθε αμέσως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με το αυτογκόλ του Αναστασιάδη (47′).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (82′ Τσόσιτς), Aλεφ (56′ Μοράν), Κλωναρίδης, Μάνταλος (71′ Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέχο, Πλιάτσικας (18′ Αναστασιάδης), Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54′ Ρόμανιτς)

Στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Φερνάντεθ, ο οποίος πήρε το “ριμπάουντ” μετά από σουτ στο δοκάρι του Καλτσά.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Κυριακόπουλος (61′ Φερνάντεθ), Μανιάς (92′ Μπελόκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξύδας (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (82′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.

Share it