Search

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Άρη που κυνηγά ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη!

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Νέστος που επικράτησε του Ορφέα στην Χρυσούπολη με 3-1 και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κομοτηνή για το ματς με ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Πέρα όμως απο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή ο Νέστος του ξανθιώτη προπονητή, Κυριάκου Κετσιεμενίδη θέλει να διατηρήσει και να διευρύνει  το αήττητο της κυνηγώντας παράλληλα να καταρρίψει το ρεκόρ του Άρη απο την περίοδο 2015-2016

Το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχει απολογισμό 7 νίκες και τρεις ισοπαλίες, τρέχοντας ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, γράφοντας ιστορία μια και έχει καταφέρει ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα, καθώς  όπως αναφέρει το xronometro.com μόλις μια ομάδα έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με το φορμάτ που έχει η Γ’ Εθνική μετά τη σεζόν 2013-14.

Αυτός ήταν ο ασυναγώνιστος -για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής- Άρης της περιόδου 2015-16, έχοντας 14 αγωνιστικές αήττητος (σ.σ. το σερί έσπασε με την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Δόξα Δράμας). Ακόμη και ο πολύ καλός Απόλλων Καλαμαριάς της επόμενης περιόδου (2016-17) είχε ξεκινήσει τότε με την ήττα 3-0 στα χαρτιά από την Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου, ωστόσο στη διάρκεια της σεζόν έμεινε αήττητος για 23 αγωνιστικές χάνοντας μόνο απο τον Ορφέα Ξάνθης στην Καλαμαριά, εξασφαλίζοντας με άνεση την πρώτη θέση και την άνοδο στη Football League.

Ο Νέστος των Θρακιωτών έχει την ευκαιρία να αυξήσει το εντυπωσιακό σερί του, αφού ακολουθούν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Κομοτηνή και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, πριν την επικίνδυνη έξοδο στο Οφρύνιο για το τοπικό ντέρμπι με τον Αετό, με το οποίο κλείνουν οι υποχρεώσεις για τον Α’ γύρο στον 1ο όμιλο. Βέβαια πέρα απο αυτά τα τρία ματς που θα πρέπει να μείνει αήττητη η ομάδα του Κυριάκου Κετσειεμενίδη για να πιάσει το ρεκόρ του Άρη θα παίξει εντός με τον Αλέξανδρο Κιλκίς και για να το καταρρίψει στο Καλαμπάκι κόντρα στην τοπική ΑΕΚ τον πρώτο μήνα του 2019.

Share it