Search

Κορυφαία αθλήτρια των Βαλκανίων η Βούλα Παπαχρήστου! Υπό το βλέμμα του υπερήφανου Χαριτωνίδη η απονομή

Μεγάλη και σημαντική διάκριση για τη Βούλα Παπαχρήστου, που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στίβου των Βαλκανίων για το 2018 στη διάρκεια του Γκαλά της Βαλκανικής Ενωσης στίβου στην Αθήνα.

Ως η κορυφαία αθλήτρια των Βαλκανίων, για το 2018, αναδείχθηκε η Βούλα Παπαχρήστου, από τη Βαλκανική Ένωση Στίβου (ABAF). Το βραβείο της παρέλαβε, από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο. Στο σχετικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπό την παρουσία -μεταξύ άλλων- του πρόεδρου στη Διεθνή Συνομοσπονδία (IAAF), Σεμπάστιαν Κόου, και την Ευρωπαϊκή (ΕΑΑ), Άρνε Χάνσεν.

Θυμίζουμε πως η Παπαχρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στο Βερολίνο. Στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών, αναδείχθηκε ο Ραμίλ Γκουλίεφ από την Τουρκία. Ο οποίος, στην ίδια διοργάνωση, πρώτευσε στα 200 μέτρα.

Κορυφαίος ανερχόμενος αθλητής των Βαλκανίων αναδείχθηκε ο -ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε- Ουκρανός σφυροβόλος, Μιχαΐλο Κόχαν. Στις γυναίκες, αντίστοιχα, η -νικήτρια του τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 και δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιόρ- Βουλγάρα, Αλεξάνδρα Νάτσεβα

Υπερήφανος για την αγαπημένη του Βούλα, και ο Ξανθιώτης σύζυγος της  Λάζαρος Χαριτωνίδης(πρώτος απο δεξιά) που παρακολούθησε δια ζωσης την βράβευση

Photo Credit: EUROKINISSI

Share it