Search

Photos: “Εκρηκτικό” δεύτερο ημίχρονο με πέντε γκολ και ανατροπή με Τζεβελέκη στο Βιστωνίδα – ΑΕΞ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαχαρία Τζεβελέκη που πέτυχε χατ τρικ, σκόραροντας μάλιστα πανομοιότυπα γκολ, η Βιστωνίδα έκανε ανατροπή κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης που προηγήθηκε δύο φορές όμως δεν κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα απο την  Φελώνη.

Η Βιστωνίδα με ανεβασμένη την ψυχολογία της απο την εξαιρετική πορεία υποδέχτηκε την ΑΕΞ που προερχόταν απο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με της δύο ομάδες με αρκετά νεανικό σύνολο να προδιαθέτουν  για ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Το πρώτο μέρος η αλήθεια είναι πως δεν δικαίωσε της προσδοκίες με την Βιστωνίδα να έχει την ελαφρά υπεροχή, όμως πέρα απο το δοκάρι του Τουρατζίδη στο 35′ δεν είχε άλλες αξιοσημείωτες φάσεις ενώ η ΑΕΞ προσπαθούσε κυρίως με κόντρα επιθέσεις να φανεί απειλητική χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του αγώνα με τρομερό ρυθμό και πέντε γκολ! Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Σεργκέι Σνιμσίκοβ, με την απάντηση της Βιστωνίδας να είναι άμεση και στο 62′ ο Ζαχαρίας Τζεβελέκης με σουτ έκανε το 1-1. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ καθώς στο 65′ ο Μάνος Χαραλαμπίδης πέτυχε το 4ο του τέρμα στο πρωτάθλημα καθώς βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και πρόλαβε την έξοδο του Μανιά για το 1-2.

Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΞ η Βιστωνίδα ανέβασε την πίεση της και στο 71′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Τζεβελέκης έκανε το 2-2. Ενώ στο 83′ με πανομοιότυπο τρόπο μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Βιστωνίδας, Ζαχαρίας Τζεβελέκης σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς για την ανατροπή σκοράροντας το 4ο γκολ στην σαιζόν που τον φέρνουν στην λίστα τον πρώτων σκόρερ(δείτε ΕΔΩ)

Διατηρείται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς η Βιστωνίδα που το Σάββατο έχει δύσκολη αποστολή στην Κεντητή. Μετά τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα η ΑΕΞ επέστρεψε στις ήττες και πλέον στρέφει την προσοχή της στο κομβικό ματς του Σαββάτου με την Κεσσάνη Ερασμίου στα Κιμμέρια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μπένο

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Μανιάς, Βαφειάδης(46′ Ταίρης), Κυράπογλου, Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Ζ., Καραμανάβης, Τοπούζογλου(60′ Παπαδούδης), Γκαμπράνης, Τζεβελέκης Φ.(89′ Καμπερόπουλος), Τουρατζίδης, Ζώτος(60′ Μεμέτ Φουρκάν)

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Μωυσιάδης, Τοπουζίδης(66′ Κίρατζη Μ.) Γαλανόπουλος, Τζαμπάζ Ταχήρ, Μπακάλ Μεχμέτ(75′ Ιακωβίδης), Σακαλή, Σνιμσίκοβ, Σαλή Ογλού, Χαραλαμπίδης, Μεμέτογλου Ερ.(46′ Δουρμούς), Μιχτάρ Κ.(21′ Μουσταφά Ογλού)

Share it