Search

H απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη για Οpen, Βιεϊρίνια και Κονέ!(+pic)

Μετά τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ Κονέ και Βιεϊρίνια και κυρίως μεταξύ φίλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναφορικά με την περσινή κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ και των όσων αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Εβρίτη βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Λίγες ημέρες πάντως αφότου καταλάγιασε όλος αυτός ο θόρυβος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, που είναι συμπαρουσιαστής της εκπομπής, επέλεξε να πάρει θέση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα στενοχωρήσει με αυτά που λέει τόσο τους φίλους των “κιτρινόμαυρων” όσο και των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη αναφέρει:  

«Η εκπομπή Total Football στο Open TV δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας – του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Share it