Search

Εύκολο διπλό για τον Αετό Μίσχου και τώρα το μεγάλο ντέρμπι!

Μια εύκολη νίκη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε ο Αετός Μίσχου επικρατώντας με 1-6 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανάπαυλα με 0-2, με δύο τέρματα που πέτυχαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε και το 0-3 με ένα πολύ ωραίο τέρμα από απευθείας εκτέλεση φάουλ και όλα έδειξαν να έχουν κριθεί. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3, όμως ο Αετός πατώντας και πάλι γκάζι έφτασε στο τελικό 1-6.

Στο 43′ ο Σεμερτζί Μπερκάι έκανε το 0-1, ενώ λίγο αργότερα ο Μουζάς πέτυχε το 0-2. Στο 51′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Μπαλτζί Μεμέτ έκανε το 0-3 και στην συνέχειαο Αλεξόπουλος μείωσε σε 1-3. Ο Πάνος έπειτα έδωσε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, ο Γεωργουσόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και ο Φιλιππόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Κατσιγιάννη.

Άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του Αετού στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής και συγκεκριμένα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κομψάτο Πολυάνθου!

Share it