Αποχώρηση έκπληξη απο τον Λεύκιππο Ξάνθης! Δεν συνεχίζει ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος

Σε μια απόφαση έκπληξη προχώρησαν διοίκηση και Σωτήρης Κοκκινόπουλος που λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Ασπίδα προχώρησαν στην κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα η απόφαση αυτή ήρθε μετά απο επιτυχημένο αποτέλεσμα, και τη νίκη της ομάδας επί της Μακαμπή(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος έγραψε ιστορία στον πάγκο της ομάδας καθώς απο πέρσι που ανέλαβε οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας της και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Το Δ.Σ του «Α.Ο.ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Κοκκινόπουλο.

Μετά τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με την Μακαμπή Θεσσαλονίκης, ο coach Κοκκινόπουλος συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και τους ανακοίνωσε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Η Διοίκηση του Λεύκιππου, αποδεχόμενη την παραίτηση, εύχεται στον coach ΣΩΤΗΡΗ καλή συνέχεια και τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ, τόσο στα αγωνιστικά τμήματα, όσο και στις ακαδημίες.

Share it